http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 18, 2012

Plum Islandin saaren salattu historia ja totuusVuonna 2008 New Yorkin osavaltiossa sijaitsevan Long Island saaren päässä sijaitsevan Montaukin rannalta löytyi tämä oudon mutanttimaisen eläimen näköinen kuollut otus. Se ristitiin hyvin nopeasti Montaukin hirviöksi ja monet epäilivät heti, että kyseessä oli joku huijaus tai markkinointikikka. Mutta siitäkin huolimatta jopa Suomen iltalehti raportoi aiheesta tuolloin.

Yksi pääsilminnäkijöistä oli Ryan O'Shea. Se oli jotain, mitä en ollut nähnyt koskaan aiemmin. Aivan kuin se olisi kuollut vihaisena, rannalla kolmen ystävänsä kanssa ollut Ryan O'Shea kertoi Newsdaylle. O'Shean ja tämän ystävien jälkeen kolme parikymppistä naista näki myös Newsdayn mukaan "Montaukin hirviön". Heidän joukossaan oli Jenna Hewitt, 26, joka sanoo ottaneensa ympäri maailmaa levinneet kuvat olennosta.


Monet salaliittoihin perehtyneet varmasti tietävät, että juuri täällä Montaukissa on aikanaan toiminut Yhdysvaltojen armeijan salainen tukikohta. Mutta sinne liitetyt jutut ovat enemmänkin liityneet ajatustenhallintaan sekä muihin ihmiskokeisiin. Kun taas eläinkokeet ollaan tehty jossain muualla.

Eräs henkilö joka on omien sanojensa mukaan selvinnyt näistä Montaukin salaisista ihmiskokeista on Yhdysvaltalainen Stewart Swerdlow, jonka mukaan ne jotka eivät hengissä selvinneet näistä salaisista ihmiskokeista. Niin niiden ruumiit dumpattiin vaan kylmästi mereen.


Mutta eläinkokeisiin ja varsinkin salaisiin sellaisiin keskittyneitä paikkoja Montaukin lähellä on ja sellainen toimii Plum island nimisellä saarella aivan n. 30 km päässä Montaukista. Siellä toimii biologiseen sodankäyntiin keskittynyt laboratorio, jonka si-isä ja perustaja on Natsi-Saksallekin aikanan työskennellyt johtava tutkija Erich Traub.Tohtori Traub opiskeli 30-luvulla Princetonin yliopistossa ja erikoistui juuri virusten ja rokotteiden kehittämiseen. Toisen maailmansodan aikana Traub työskenteli Natsi-Saksan SS-joukkojen puolella mm. Heinrich Himmlerin alaisuudessa.

Traub päätyi jälleen Yhdysvaltoihin vuonna 1949, kun USA:n hallituksen armeijan aloittama operation paperclip tarvitsi johtavia tutkijoita salaisiin hankkeisiinsa. Joten Traub palkattiin USA:n hallitukselle hommiin ja näin sai alkunsa biologiseen sodankäyntiin keskittynyt tutkimuslaboratoriotoiminta, jonka päämaja oli New Yorkin rannikolla sijaitseva Plun islandin saari.

Nykyään tämä bioaselaboratorio kuuluu Yhdysvaltojen Homeland Securityn hallinnolliseen omistukseen. Eli siis taho joka virallisesti vastaa Yhdysvaltain kansalaisten turvallisuudesta, kehittelee omissa salaisissa laboratorioissaan tappavia viruksia ja testaa niitä ensin eläimillä sekä ihmisillä.


Niin onko tämä sitten sitä oman kansalaisten turvallisuuden parantamista vai olisikohan sittenkin kyse jostain paljon vakavemmasta. Sillä 15. tammikuuta 2010 Plum islandin saaren rannikolta löydettiin kuolleen ruumis. Mutta tällä kerralla kyse oli ihmisestä ja tämän kuolleen mihen ruumiissa havaittiin useita eri mutaatioita sekä hänen päästään löytyi useita reikiä. Löydetyn ruumiin kuvailtiin olleen myös senkin vuoksi omituinen, että kuolleen miehen sormet olivat erityisen pitkät.


Tässä siis voi jo olettaa, että salainen maailmanhallitus (illuminati) rahoittaa biologiseen sodankäyntiin keskittynyttä tutkimusta johon liittyy myös ihmisen mutaatiot. Eli voikin jo kysyä, että kehitteleekö ne siellä kokonaisia ihmisten aivoja syöviä zombie armeijoita. Sillä tällainen ei edistä millään tavalla niin USA:n kuin myös muun mailman ihmisten turvallisuutta.


Jesse Venturan salaliittoteorioita käsittelevä tv-sarja "Conspiracy Theory" käsitteli muutama vuosi sitten juuri tätä kyseistä aihetta ja nimenomaan tuo käy todella yksiin, että ainakin tuon Montaukin rannikolta löytyneen hirviö on saattanut hyvinkin kulkeutua rannalle Plum Islandin saarelta.

Lähde: IL