http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 20, 2012

Suomessa pidetyt mielenosoitukset Gazan tapatumista sensuroitiin lähes kokonaan Suomen valtamediassaMielenosoitus Gazan tapahtumista keräsi n. 500 aktiivia Helsingin keskustaan tänään klo 16.00  Poliisi pysäytti liikenteen keskustassa mielenilmauksen ajaksi ja tämänkokoinen mielenilmaus tuskin jäi keneltäkään näkemättä ja huomioimatta, jotka sattuivat olemaan Helsingin keskustan huudeilla noihin aikoihin.Mutta nyt sitten kun on jo päivä pulkassa ja aloin pläräämään nettiä, että kuinka moni media on tästä kyseisestä mielenilmauksesta raportoinut Suomen valtamediassa. Niin ei ollut yllätys, että vain Turun Sanomat ja YLE sekä HS teki tästä pienen jutun internet sivuilleen ja kaikki loput mediat päättivät olla mainitsematta tästä mielenilmauksesta sanallakaan.

Hesari kuitenkin uudisti omat nettisivunsa tänään ja tästä lähtien sieltä voi enää nähdä vain 5 uutislinkkiä päivässä, jonka jälkeen aletaan vaatimaan 9,90 euron kuukausimaksua.  Vaativat siis maksua oman propagandansa lukemisesta netissä ?

On pikemminkin suuri siunaus, että tämän kyseisen erkkomedian internetsivut ja niiden sisältämä sekä suoltama propaganda näkyy nyt internetissä yhä harvempaan kotiin. Itsepähän ampuvat omaa mediakorporaatiotansa jalkaan.

Kuitenkin mistä  tämänkaltainen israelinvastaisen uutisoinnin vähyys siis kertoo ?

Sillä Suomen valtamedia HS, IL, IS, HB jne. on lähes kaikki Sionistisen eliitin käsissä ja Sionismi tarkoittaa Israelin valtion kannattamista. Joten näin ollen mitään Israelin vastaista uutista ei sitten julkaista. Koska muuten suuttuu mediakorporaatioiden sionistiset omistajatahot. Sen erottaa erityisesti siitä, että nämä mediat esittävät Israelin hyvänä ja Hamaksen pahana terroristijärjestönä. Kun totuus on täysin toisinpäin.

Myöhemmin illalla myös tämän kyseisen Helsingissä pidetyn mielenosoitustapahtuman facebook-sivut hävisivät kokonaan.Jopa tämän aamuisessa Radio Rock kanavan "Korporaatio" ohjelman aamuvieraana oli Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen, joka puhui Gazan tilanteesta. Niin hänen annettiin puhua vain vajaa 4-5 min. Jonka jälkeen puhelu katkaistiin suorassa lähetyksessä ja Korporaatio-ohjelman väliteema alkoi soimaan puhelun loppumisen merkiksi.

Eli Sionistisella kanavajohdolla meni paskat housuun ja soittivat varmaan suoraan studioon kesken lähetyksen, että nyt puhelu kiinni. Sillä Radio Rock kanavan omistavan Sanoma Entertainmentin emoyhtiö on mediakorporaatio Sanoma Media ja heidän mediakorporaationsa ajaa eteenpäin Sionistista agendaa.