http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 25, 2012

Illuminati ja HollywoodYhdysvaltalainen realityshow tähti Tila Tequila paljastaa internet-blogissaan Illuminati-salaseuran. Tequila väittää tuntevansa kaikki illuminati salaseuran salaisuudet. Hänen mukaansa järjestöllä on käytössään ns. "supersotilaita", jotka ovat uudelleenkoulutettuja kadonneita lapsia. 

Realitytähti väittää myös tulleensa tarkkailluksi koko elämänsä ajan ja uskoo järjestön lähettäneen kolme humanoidia pelottelemaan häntä. Tähden mukaan illuminatin johto on kotoisin vierailta planeetoilta ja pitävät tukikohtaansa kuussa ja, että heillä on myös kokonaisia maanalaisia kaupunkeja. 

Tähän väliin muistuttaisin, että Project Camelot on jopa haastatellut näitä entisiä lapsisotilaita.

Tequila joutui 2012 vuoden alussa sairaalan teho-osastolle aivoissa tapahtuneen valtimonlaajentumisen vuoksi. Hän oli saanut valtimonlaajentuman keskellä yötä. Tämä tapahtui hieman sen jälkeen kun Tequila oli kirjoittanut blogiinsa ensimmäisen kerran illuminatista. 


Ei ole ensimmäinen kerta kun joku Hollywoodin tähti on tuonut illuminati-eliitin salat julki. Sillä illujen kädenjälki näkyy Hollywoodissa hyvin vahvasti. Koska koko elokuvateollisuuden tuotannot ja elokuva-alan suurimmat mogulit ovat osa salaisen maailmanhallituksen eliittiä. Niin näillä on sen johdosta täydellinen valta-asema elokuva sekä viihdeteollisuudessa ja illuminati-eliitti on nimenomaan alusta alkaen pyrkinyt hyödyntämään ajatustenhallintaa elokuvateollisuuden kautta. Koska sen voima on niin suuri tähän suureen kohdeyleisöön.Esim. Maailmankuulu elokuvaohjaaja Stanley Kubrick ohjasi 90-luvun lopussa "Eyes Wide Shut" elokuvan, joka kertoi kuin suoraan illuminatista kaikkine heidän riitteineen ja Kubrick kuoli vain muutama viikko ensi-illan jälkeen hämärissä olosuhteissa.Yhdysvaltalainen rap-artisti 2Pac (Tupac Shakur) toi jatkuvasti julki illuminati-eliitin saloja julkisuuteen ja se oli lopulta valtaeliitille liikaa ja Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa 7. Syyskuuta 1996 drive-by tyyliin. 

Tupac Shakurin murhaajia ei ole vieläkään saatu kiinni, vaikka ammuskelun sattuessa kadulla vilisi paljon ihmisiä. Ainoa joka olisi pystynyt kuvasta tunnistamaan murhaajan, oli Shakurin lapsuudenystävä ja The Outlawz-yhtyeen jäsen Yafeu "Kadafi" Fula. Mutta Fula ammuttiin kuoliaaksi 10. marraskuuta 1996 Eli näin ne ainoat silminnäkijätkin hoidellaan pois elävien kirjoista jos kyseessä on maailman salaiseen hallitukseen liittyvät paljastussotkut.
Yhdysvaltalainen näyttelijä Randy Quaid tuli julkisuuteen 2010 vuonna tämän aiheen johdosta. Kun hän kertoi, että useat hänen kolleegansa olivat kuolleet hämärissä olosuhteissa ja hän epäili niihin liittyvän paljon muutakin.

Quaid uskoi olevansa itse myös saman ajojahdin kohteena ja hän yritti saada tuolloin Kanadasta turvapaikkaa. Hän uskoi, että Mel Gibson voi olla seuraava uhri. Kun taas Gibsonin kohdalla hän on kyllä laukonut varsinkin juutalaisista paljon juttua julkisuudessa, jotka viittaavat selvästi illuminatin salaseuran salaisuuksiin.

Illut kuitenkin ilmeisesti vastasivat samalla mitalla ja pistivät poliisit Quaidin sekä hänen vaimonsa perään ja kaksikko otettiin lopulta kiinni Teksasista. Heitä syytettiin lopulta mm. petoksesta, murtovarkaudesta sekä salaliitosta sekä passitettiin suoraan vankilaan. 

Quaid joutui vielä käymään myöhemmin kokonaisen oikeustaistelun taistellessaan turvapaikasta Kanadassa mutta onnistui lopulta voittamaan tämän oikeuskäsittelyprosessin.Tue blogin ylläpitoa ja mahdollistat näin blogin toiminnan myös jatkossa:

S-pankki: FI8539390033225947 
BIC-tunnus: SBANFIHH