http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 17, 2012

III-maailmansota on alkamassa nyt IsraelissaLähi-idän tilanne Gazassa on nyt johtanut siihen pisteeseen että  nyt Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi
maansa puolustavan Egyptiläisiä mahdolliselta Israelin hyökkäykseltä. Hän kävi puhelinkeskustelua Egyptin nykyisen presidenttin Mohamed Morsin kanssa perjantaina. Gazaan julistettiin kuitenkin hetkellinen tulitauko perjantaina, kun Egyptin pääministeri Hisham Quandil tuli vierailulle.


Nyt viimeisten tietojen mukan Israelin armeija on määrännyt reserviin 75 000 sotilasta mahdollisia maaoperaatioita varten, joten kyllä tässä selvästi Israel leikkii nyt varsin suurella asialla. Sillä III-maailmansota on nyt lähempänä kuin koskaan ja Sionistit leikkivät tämän riskillä nyt aivan tarkoituksella.

Perjantaihin mennessä yli 25 ihmistä on kuollut ja 250 loukkaantunut Gazassa tapahtuneissa hyökkäyksissä, jotka saivat alkunsa 14. Marraskuuta 2012. Israel on jatkanut ilmaiskujaan alueelle.

Koko läntinen valtamedia ei ole kertonut minkäänlaista todellista tietoa Gazan tilanteesta, vaan on keskittynyt tukemaan Israelia ja myös Kanadan presidentti sekä Yhdysvaltojen hallitus ilmoitti äskettäin täyden tukensa Israelille.Yksi illuminatin valtaeliitin suurimpia keskeisiä vaikuttajia oli muuan Italialainen filosofi, poliitikko, vapaamuurari Giuspeppe Mazzini, joka jo yli 100-vuotta sitten suunnitteli sen että maailmassa tulee olla 3 suurta sotaa ja niistä viimeisin, eli III-mailmansota tulisi syttymään lähi-idässä. Tarkemmin Israelissa.

Lähde: befireitsnews.com

Press.tv