http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 16, 2012

Globalistit haluavat eroon anonyymista nettikeskustelustaEU-komission rahoittama työryhmä luonnostelee, että jatkossa Euroopan alueella internetissä saisi esiintyä ainoastaan omalla nimellä ja kuvalla. Selaimiin tulisi pakollinen nettiselailun seuranta.


Clean IT-hanke hahmottelee nettiin vuodetussa asiakirjassa keinoja rajoittaa internetin käyttöä terrorismia edistäviin tarkoituksiin.
Työryhmä ehdottaa muun muassa EU-maihin lainsäädäntöä, joka pakottaisi EU-kansalaiset esiintymään netissä omalla nimellä. Sosiaalisessa mediassa tulisi esiintyä oman nimen lisäksi oikealla valokuvalla.
Tietokoneiden käyttöjärjestelmien tai internetselainten täytyisi tallentaa tiedot EU-kansalaisten nettisurffailusta viranomaiskäyttöä varten. Selaimiin tulisi pakollinen painike laittoman internetsisällön raportointa varten.
Terrorismisivuille linkittäminen tulisi laittomaksi. EU-valtioiden täytyisi tehdä listat laittomista sivuista ja mahdollisesti jopa estää sivuille pääsy.

Ehdotukset ovat suorastaan utopistisia
- Petteri Järvinen
Osa asiakirjan ehdotuksista on luokiteltu "suositellaan"-ehdotuksiksi ja osa "keskusteltavaksi".Ehdotuksista kertoo muiden muassa Ars Technica -julkaisu.

Clean IT-hankkeen johtaja puolustautuu Ars Technican haastattelussa, että vuodetussa asiakirjassa on karkeita ajatuksia ja periaatteita, jotka on tarkoitettu keskustelun pohjaksi eikä lainsäädännön pohjana.
Työryhmän on tarkoitus julkaista varsinainen ehdotus ensi vuoden helmikuussa.
Tietotekniikan asiantuntija Petteri Järvinen pitää vuodettuja ehdotuksia epärealistisina.
- Ne ovat suorastaan utopistisia eikä niissä otettu yhtään huomioon sitä, millaiset mahdollisuudet EU:lla on vaikuttaa tällaiseen globaaliin asiaan. En ottaisi tätä kovinkaan vakavasti, arvioi Järvinen.
Tietotekniikan asiantuntijan mukaan paras keino lisätä internetin avoimuutta ovat palvelut, joissa käyttäjät kokevat, että kannattaa esiintyä omalla nimellä ja kuvalla.
Suomessa ehdotuksista kertoi ensin Tietokone-lehti.Jos nyt kuitenkin hieman analysoitaisiin sitä, että kuka on tämä EU, jolle myös tämä Nobelin rauhanpalkintokin äsken myönnettiin?

Sillä kyseessähän ei ole mikään muu kuin kasvottoman raha ja valtaeliitin työkalupakki, jolla he yrittävät viedä läpi uuden maailmanjärjestyksen ja heidän tiellä on mm. vapaa internet. Koska se mahdollistaa globaalien väestön heräämisen, sekä ylläpitää laajaa aktivismiverkostoa yllä. Kun taas tätä kansan heräämistä ja aktivismia kutsutaan sitten terrorismiksi ja juuri terrorismin vastaisella sodalla tullaan kaikki nämä fasistiset uudistukset viemään läpi vaikka väkisin.

Sen kuitenkin tietää jo Rothschildit kuten myös Rockefellerien oligarkkisuku, että internetin vapauttaminen laajempaan käyttöön on jo pistänyt tämän eliitin kusemaan omiin muroihinsa ja he vain ampuvat itseään jalkaan tällä julkisella kiukuttelullaan, jolla pyrkivät mielipuolisesti saamaan internetin hallintaansa.

Illuminatin valtaeliitti ei siis halua eroon anonyymistä nettikeskustelusta. Vaan he haluavat eroon vapaasta ja julkisesta internetistä ja sitä yritetään suorittaa tämän anonyymin nettikeskustelun poistamisella, joka on ensi-askel uuden salaisen maailmanhallituksen (illuminati) ajaman maailmanjärjestyksen fasistiseen kehitykseen.Se on kuitenkin täysi tosiasia, että näiden valtaeliitin sponssaamien hakukonejättien kuten Google takana pyörii vaikka minkälaista seurantakoneistoa aina NSA:ta myöten. Joten kukaan ei siinä mielesssä ole millään lailla turvassa internetissä surffatessaan. Mutta tämän kuitenkin huomaa, että EU:n sisällä tämä internet pyritään vielä eliminoimaan lopulta lähes Kiinan tasoiselle sensuurille ja se olisi samalla loppu kaikelle internet bloggaamiselle. Kun yhdestä blogikirjoituksesta voisi sen jälkeen päätyä vangittavaksi.


Lähde: YLE