http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 13, 2012

Avaruusliskoista varoittava puolue sai toimiluvan Venäjällä

 


Venäläinen Svetlana Peunova on saanut luvan rekisteröidä puolueensa, joka varoittaa Nibiru-planeetalta tulevien avaruusliskojen hyökkäyksestä.
Puolueen nimi, Volja (Tahto) on ilmestynyt Venäjän oikeusministeriön verkkosivuille, uutistoimisto Ria Novosti kertoi.

Peunova on ammatiltaan "parantaja". Hän on ennustanut, että salaperäiseltä Nibirulta tulevat matelijat hyökkäävät tänä vuonna maahan etsien "uusia uhreja".
Uhkia tosin on maan pinnallakin. Peunovan mukaan länsimaat ovat sodassa Venäjää vastaan.
Peunovan mukaan Venäjästä on tullut siirtomaa, englanninkielinen The Moscow News kirjoittaa.
Maailmankauppajärjestö WTO:n jäsenyys pakottaa venäläiset syömään geenimuunneltua ruuhkaa, joka aiheuttaa hedelmättömyyttä, hän katsoo.

"Maatamme vastaan käydään sotaa ilman sodanjulistusta. Se on huolella kätketty propagandaan. Seuraukset ovat ilmeisiä: väestötappiot uudistusvuosien aikana ovat verrattavissa Venäjän menetyksiin Suuren isänmaallisen sodan [toisen maailmansodan] aikana."
Peunovan tähänastinen poliittinen menestys on ollut vähäistä. Hän on pyrkinyt useisiin luottamustehtäviin Venäjän duumaa myöten.Aihe on sikäli kuuma, että se otettiin myös Jesse Venturan salaliittoteorioita käsittelevään "Conspiracy Theory" tv-sarjaan aiheeksi juuri äsken.  Siinä eräs videoexpertti ja avaruuslisko-asiantuntija näyttää hidastettuja filminpätkiä siitä kuinka mm. Obama. Hillari Clinton tai George W. Bush heiluttelevat silmiään hitaasti edestakaisin ja niistä näkyy, kuinka silmät muuttavat muotoa. Jolloin silmien keskelle ilmestyy samanlainen juova kuin mitä liskoilla kuten käärmeillä esiintyy jatkuvasti silmien keskustassa. Tätä kutsutaan silmien muodon muuttamiseksi (englanniksi shapeshifting). Näitä silmien muodonmuutoksia ei kuitenkaan näe kuin vain hidastetussa kuvassa, koska ihmisen silmä ei kerkeä niitä muuten nähdä.

 

Aikanaan nämä ns. avaruusliskot tekivät tänne tellus planeetalle invaasion ja olivat sotineet oman paikkansa paskaksi. Joten tästä syystä kodittomia alieneita ei voitu enää karkoittaa ja kyseessä kun oli vielä varsinainen koko universumin suurin ongelmienaiheuttajarotu, niin ei näistä muukalaisista ollut kuin vain pelkkää haittaa ja harmia.

Liskoilla kun ei ole koskaan ollut minkäänlaista empatiakykyä ja he ovatkin tästä syystä täysin psykopaattinen rotu ja kaikki nämä heidän geneettiset perilliset jotka ovat nykyään ihmisen muodossa, ovat kuitenkin kaikki nuo ominaisuudet perineet itselleen. Joten tämä kyllä selittää sen, miksi mm. Hillary Clinton hyppii riemuissaan kun kuuli Libyan johtaja Muammar Gaddafin lahtauksesta. Mutta aivan samanlaisella empatialla ovat myös muutkin sotarikolliset kuten Henry Kissinger suhtautuneet niihin uutisiin, jotka kertovat lähi-idässä tapahtuvasta siviilien massamurhaamisesta. Sillä näiden illuminati-eliitin mielestä se on oikein, että siviilien joukkolahtaus on käynnissä ja vielä on kuitenkin matkaa tuohon, että oltaisiin saatu murhattua yli 90 % maailman nykyisestä väestöstä. Kun he kaikki 90 % ovat hyödyttämiä suursyömäreitä kuten eräs illuminatin kolmensadanmiehen komitean (Committee of 300) jäsen sanoi.

Lähde: HS