http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 05, 2010

Bob Chapman ennustaa lavastettua ydinaseiskua YhdysvaltoihinEntinen pörssimeklari Bob Chapman varoittaa Yhdysvaltalaisia lähellä olevasta lavastetusta terrori-iskusta, joka tultaisiin tekemään ydinaseilla jonnekin suureen kaupunkiin. Sen tekijöiksi lavastettaisiin Iranilaiset terroristit, josta seuraisi USA:n hyökkääminen Iraniin.

Chapman myös kehoittaa ihmisiä ottamaan nyt rahansa pankeista pois, sillä siinä vaiheessa kun III-maailmansota on lopullisesti alkanut, niin pankkeja alkaa kaatua ja ihmiset menettävät säästönsä.
Mutta lopullisen kolmannen maailmansodan syttymispaikaksi on myös arvailtu liittyvän Israeliin ja kyseinen maaimankolkkahan on jo sen perustamisestaan asti ollut varsinainen ruutitynnyri. Että sen näemme sitten muutaman vuoden päästä, että hyökkääkö tämä "jumalan valittu kansa" ydinaseilla Iraniin.

Suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan tiedä, että tämän Israelinkin perustamisen takana ovat alusta asti olleet myös pimeyttä edustavan tahon voimat henkimaailmasta ja he myös ajavat uutta maailmanjärjestystä eteenpäin. Mutta varsinainen salainen maailmaneliitti koostuu useista tahoista ja heidän joukossaan on hyvin monia Juutalaisia.

Usein monet illujenkin juutalaiset jäsenet ja suvut ovat halunneet pysytellä nimettöminä ja ovat usein myös naamioineet sukunimensä ei Juutalaisen kuulloiseksi kuten Hollywoodin monet elokuvien rahoittajasuvut kuten Lehmanit (Kuhn, Loeb).