http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Petteri Järvinen lähetettiin kertomaan kansalle, että älkää uskoko salaliittoihinEn voinut uskoa silmiäni kun löysin erään keskustelupalstan kautta perille Petteri Järvisen blogiin. Järvinenhän on Suomalainen hyvin arvostettu tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti.

Nyt hän oli kirjoittanut blogiinsa jutun otsikolla "Oliko 9/11 salaliitto?" .

Tämä on nyt suoraan sieltä lainattua tekstiä:

"Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad uskoo virallisen selityksen 9/11-tapahtumista olevan "iso vale". Hänen mukaansa Yhdysvallat suunnitteli iskut saadakseen tekosyyn hyökätä Afganistaniin.

Ahmadinejad ei ole ainoa epäilijä. Moni suomalainenkin uskoo iskujen olleen salaliitto, jonka takaa löytyy joko tornit juuri ostanut liikemies, joukko juutalaisia tai Yhdysvaltojen hallitus -- tai kaikki yhdessä. Eivätkä 9/11-uskovaiset ole mitään hörhöjä, vaan koulutettuja ja fiksuja ihmisiä. Tai no, ainakin koulutettuja.

Mutta silti 9/11 ei ollut salaliitto."Psykologisista syistä salaliittoon on helppo uskoa, mutta se ei silti tarkoita että salaliitto olisi totta. On luonnollista olettaa, että ison tapahtuman takana täytyy olla iso suunnitelma ja valtava koneisto. Afganistanin luolassa piileskelevä terroristi ei mitenkään voisi suunnitella iskua, joka saa Yhdysvallat polvilleen. Todellisuudessa on täsmälleen päinvastoin: tällaista iskua ei voisi toteuttaa mikään muu kuin pieni terroristiryhmä.

Salaliittoteorioista on kolme astetta:

1) Yhdysvallat tiesi iskuista, mutta antoi niiden tapahtua,

2) Yhdysvallat itse järjesti iskun viemällä WTC:hen räjähteitä, joilla tornit saatiin sortumaan koneiden osuttua niihin,

3) Mitään lentokoneita ei edes ollut -- kaikki oli pelkkää teatteria, jotta tornien tuhoutumisesta saataisiin vaikuttavampi.

En ole 9/11-asiantuntija, mutta tapahtuneella oli itselleni henkilökohtaista merkitystä, joten olen ottanut selvää joistakin asioista. Olen mm. käynyt kaikilla tapahtumapaikoilla aina Shanksvillen peltoa myöten. Onneksi ehdin käydä parikin kertaa WTC:n etelätornissa silloin, kun tornit vielä olivat pystyssä.

On mahdollista, että kohta 1 pitää paikkansa, mutta se on erittäin epätodennäköistä. Paljon uskottavampaa on, että NSA, CIA, FBI ja muut kolmikirjaimiset järjestöt möhlivät, koska eivät voineet uskoa keräämäänsä tiedustelutietoa todeksi. NSA tiesi, että Al-Qaida suunnitteli suurta iskua, mutta sen odotettiin tapahtuvan maan rajojen ulkopuolella. Lisäksi on ilmeistä, ettei tieto kulkenut organisaatioiden välillä. Sekin on hyvin inhimillistä.

Loput kaksi teoriaa ovat kuitenkin puhdasta fantasiaa. Mistä voimme tietää sen? Pelkällä päättelyllä.

Unohdetaan hetkeksi räjähdykseen viittaava nanotermiitti, Pentagon-iskusta puuttuvat valvontakamerakuvat ja AA:n lento 77, jonka mustan laatikon mukaan ohjaamon ovea ei avattu kertaakaan lennon aikana.


Kieltämättä 9/11-jutussa on epäselviä yksityiskohtia. Yksi erikoisuus on WTC 7 -rakennuksen romahtaminen kahdeksan tuntia iskun jälkeen. Rakennuksen myötä tuhoutui suuri joukko paikallisen finanssivalvonnan ja salaisen palvelun tiedostoja. Oliko siinä syy, miksi talo räjäytettiin? Miksi tv-uutiset kertoivat (vahingossa?) asiasta etukäteen?

Salaliittolaiset eivät varmasti tuhoaisi rakennusta monta tuntia iskujen jälkeen, koska se olisi varma tapa herättää epäilyjä. Sitä paitsi WTC 7:n sortumisvaara oli hyvin tiedossa ja siihen osattiin varautua. Rakennuksesta kuului ennen romahdusta sortumiselle tyypillisiä ääniä. Räjähdyksiä ei kuullut kukaan.

Avoimia kysymyksiä riittää -- ja niin pitää ollakin. Juuri se on vahvin todiste virallisen version puolesta. Monimutkaisissa tapahtumaketjuissa on aina epäloogisia osia ja kohtia, joita ei osata täysin selittää. Se vasta olisikin epäilyttävää, jos kaikki näin laajan jutun tapahtumat tiedettäisiin aukottomasti eikä mitään epäselvää olisi.
Järvisen mukaan WTC 7:ssä oli sortumisvaara ja siihen osattiin varautua.

Siihen kyllä osattiin BBC:llä varautua niin, että kerrottiin sen sortumisesta yli 20 min. etukäteen. Mutta todellisuudessa tässä oli kyse heidän tekemästä mokasta, koska tuon rakennuksen räjäytys oli ennalta suunniteltu, niin myös sen romahduksesta kertova uutinen oli etukäteen tehty ja laitettiin suorassa lähetyksessä vahingossa liian nopeasti lähetykseen.


Eli mitä voimme kuvitella tällaisista mietteistä hyvin arvostetun tietotekniikka-asiantuntijan suusta. Ensimmäisenä tulee heti mieleen, että tämän takana ei ole mitään muuta kuin hyvin huono yritys saada massojen mielenkiinto käännettyä pois ikävistä salaliittoteorioista ja sehän käy parhaiten, kun palkataan tätä viestiä lobbaamaan arvostettu tietotekniikka-asiantuntija.

En nimittäin henkilökohtaisesti voi uskoa, että Järvinen on oikeasti noin tyhmä mitä hän tuossa kolumnissaan kirjoittaa.Järvinen on kirjoittanut mm. kirjan "YKSITYISYYS", joka on ajankohtainen kirja neuvoo, miten jokainen meistä voi omatoimisesti torjua isoveljen valvontaa ja suojata yksityisyyttään. Kirja kertoo mm, kuka meitä valvoo ja miksi.

* Millaisia jälkiä jätämme ja kuka niihin pääsee käsiksi?
* Mihin tietoja voidaan käyttää?
* Miten säilyttää yksityisyys nettisurffailussa ja sähköpostissa?
* Miten tarkistan omat tietoni yritysten ja viranomaisten tietokannoista?
* Miten Yhdysvaltojen NSA ja Ruotsin FRA voivat urkkia elämäämme?
* Voiko joku salakuunnella matkapuhelintani tai paikantaa sen?
* Mitä tietoja näennäisesti ilmaiset palvelut, kuten Google ja Facebook,
keräävät meistä ja miten niitä voidaan käyttää


Eli jos on tietoturva-asiantuntija, sekä arvostettu kolumnisti ja tietää ylläolevat asiat, niin ei todellakaan voi olla silloin tietämättä maailmaneliitistä ja heidän metkuistaan, kuin myös CIA, FBI, Mossadin touhuista.

Järvinen on työskennellyt Topdatassa, Davassa, Nokia Datalla, R. Linturi Oy:llä ja Saunalahti/Jippii Groupissa. Sekä hänellä on oma koulutus- ja konsultointiyritys Petteri Järvinen Oy hänellä on ollut vuodesta 1992 sekä yhteisyritys Rissa & Järvinen Oy Mika Rissan kanssa 1995–1998.

Näilläkin it-lafgoilla on paljon joillain kuten Nokialla hyvin paljon tekemistä maailmaneliitin kanssa ja hyvänä esimerkkinä nyt vaikkapa Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila, joka oli Bilderberg-ryhmän vakiovieraita usean vuoden ajan. Voikin rahvas sitten kuvitella, että mikä motiivi on Nokian pääjohtajan osallistua suljettujen ovien takana tapahtuvaan kabinettipolitiikkaan.


Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila

Älkää uskoko salaliittoja terveisin illut

Kenellekään ei jää varmastikaan epäselväksi kuka on tällaisten epätoivoisten salaliittojen debunkkausyritysten takana ja ei tarvitse kuin soveltaa vanhaa termiä seuraa rahaa (follow the money).

Illuminatin porukka kun alkaa olla jo aika epätoivoisessa tilanteessa kun heidän uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävä juonittelunsa on paljastunut jo miljoonille uusille ihmisille ja nämä aktivistit verkostoituvat myös facebookin välityksellä. Eli tämäkin isoveli-eliitin alunperin siviilien vakoiluun tähdännyt henkilötietokantasovellus facebook kusi heidän omille kengilleen.

Suomessa tällä hetkellä suurin aktivistiryhmä joka laajenee jatkuvasti on facebookissa ryhmä nimeltä "Support Marko Sihvonen", joka lähti liikkeelle Marko Sihvosen aloittamasta nälkälakosta, sekä mielenilmauksesta korruptoitunutta hallitusta sekä Suomen pohjavesien yksityistämistä vastaan.Sihvonen aloitti nälkälakkonsa 1. Helmikuuta 2010 ja kun mielenosoituksesta oli kulunut 2-vuorokautta pisti Marko asuntovaunun taakse banderollin "KORRUPTOITUNUT HALLITUS" ja se sai poliisin tulemaan paikalle.

Heti kun Sihvonen oli aloittanut julkisen mielenilmauksensa ja alkoi käyttämään megafonia tuli poliisit paikalle ja pian repivät hänet väkisin poliisiautoon sisälle. Hänet yritettiin pakottaa lopettamaan tämä julkinen mielenilmaus, johon oli saatu kaikki kirjalliset luvat mm. Helsingin poliisipiiriltä ja eduskuntatalon edessä oli lupa 1-100:lle asuntovaunulle.Tämä mielenilmaus kuitenkin jatkui ja paikalle alkoi ilmaantua tukijoukkoja ja tämä porukka sitten laajeni lopulta niinkin suureksi, että oli tuotava jo toinen asuntovaunu paikalle.Mutta helmikuun lopussa alkoi sitten tapahtua poliisien taholta, kun eduskunnan turvapäällikkö oli soittanut paikalle etelä-helsingin poliisipiirin lopulta hajoittamaan mielenosoitus perjantaina 26. Helmikuuta.

Poliisit eivät kuitenkaan onnistuneet hajoittamaan Markon tukijoukkoa ja sitä porukkaa joka löytyy esim. facebookista ja tämä määrä on nyt jo 4 437 henkilöä.

Se kertoo sen totuuden siitä, että kyllä tässäkin pikkuvaltiossa löytyy ihmisiä jotka tietävät sen minkälaista filunkia tuolla kulisseissa harjoitetaan jatkuvasti. Mutta siinä porukassa on myös hyvin paljon niitäkin henkilöitä, joiden tietomäärä esim. maailmanlaajuisistakin asioista on jo sitä luokkaa, että heidät on automaattisesti jouduttu pistämään SUPO:n sisäiselle tarkkailulistalle.

Suurin huoli tämänkin maan kasvottomalle eliitille tässä Markon mielenilmauksessa on ollut se, että se on saanut verkostoitumaan yhteiskunta-aktiiveja yhteen suuremmalla voimalla kuin koskaan ja syystäkös tämä pelottaa nyt tuota eliittiä. Joten mitähän tällaisen sosiaalisen verkostoitumisen laajentumiselle voi enää tehdä... Palkataankohan seuraavaksi eliitin toimesta joku Sarasvuo kirjoittamaan seuraavan viikon hesariin erikoiskolumni, että "yhteiskunta-aktivismia harjoittaa vain luuserit ja he uskovat usein salaliittoteorioihin ja ne eivät ole totta".

Kuitenkin jos vielä tähän salaliittoteeman palaisin, niin kyllä edelleen se suurin taho joka järjestetyllä lobbauksella debunkkaa esim. tästä 9/11:stä vastaan on tiede-lehti, sekä sen keskustelufoorumi ja myös Suomessa toimivat skeptikkotahot kuten skepsis ry. Mutta tässä yhteydessä näissä järjestöissä myös toimii näitä oikeitakin pölkkypäitä, jotka aivan oikeasti uskovat Al-Qaidaan ja muihin keijukaistarinoihin ja niitä älynjättiläisiä löytyy mm. skepsis ry:n piiristä ja paljon. Mutta heillä on kuitenkin oikeus siihen epä-individualismiin aivan täysin, joten turha meidän on siitä enää provosoitua, koska meidän vanginvartijatietoisuus on jo rikkoutunut ja näin emme enää ole massaa, vaan me olemme tämän jälkeen individualisteja.