http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Järjestettyyn lento-onnettomuuteen liittyvää propagandaa alkaa sataa nyt mediassaMediassa kerrottiin, että Puolan presidentti Lech Kaczynski käytti 20-vuotta vanhempaa konetta ja vaati uudempaa tilalle.

Sitten kerrottiin myös, että turmakone oli vanha ja huonokuntoinen.Ja viralliseksi syyksi epäillään pilottien tekemää lentovirhettä. Että lentäjien tekemä kohtalokas lentovirhe saattoi olla turman aiheuttaja.

Kun tässä juuri nähdään mediaan syötetyn propagandan älyttömyys. Ei tarvitse hirveesti järkeä käyttää tietääkseen sen tosiasian, että lento-onnettomuudet ovat vieläkin harvinaisempia kuin autokolarit ja niitä sattuu todellakin harvoin.

Ylläolevat mediassa esitetyt väitteet siitä, että esim. Puolan presidentti Kaczynski olisi vaatinut uudempaa konetta Tupolev 154:n tilalle ovat erittäin todennäköisesti tarkoituksellisesti keksittyjä valheita, joilla halutaan vain puoltaa tämän "järjestetyn" lento-onnettomuuden syitä ja olosuhteita luonnollisiksi. Sillä se ollaan jo aikoja sitten nähty, että mediaan syötetty propaganda voi olla vaikka kuinka härskiä tahansa niin se menee aina massoille läpi täydestä.

Eli mitähän tässä nyt oikein yritetään meille uskotella ?

1. Presidentti toivoi turhaan uutta konetta

2. Lento-onnettomuus oli todennäköisesti pilottien tekemä kohtalokas ohjausvirhe

Käyttäkää hieman tervettä järkeä ja löydättekö näiden kahden asian väliltä yhtäläisyyden, eli siis pilotti teki ohjausvirheen ja kaikki miehistön jäsenet ja matkustajat kuolivat, kun samalla oli myös presidentti toivonut uudempaa konetta.

Pilotti ja sen ohjaustaidot kun ovat aivan eri asia kuin 20-vuotta uudempi ja hienompi tupolev. Mutta ei tätä kukaan massoista ajattele ollenkaan, vaan he vain tyytyvät median uskottelemaan satuun ja uskovat täydestä kaikki valheet joita heille syötetään ja näitä valheita ei tarvitse illujen edes yrittää syöttää massoille, kun ne menevät aina verekseltään läpi täydestä ja siihen juuri auktoriteettimainen massoille syötetty disinformaatio perustuu.

Ihme kun eivät uutisoineet, että "presidentti toivoi uutta pilottia turhaan".2009 keväällä tuli julki tapaus, jossa Yhdysvaltalainen rokotevalmistaja Baxter lähetti Eurooppaan tappavilla viruksilla saastutettuja flunssarokotteita ja tapaus uutisoitiin ensimmäisenä Puolalaisella tv-kanavalla.

Puola oli niitä yksiä harvoja maita jotka kielsivät sikainfluenssarokotteiden jakamisen oman maansa kansalaisilleen terveysministeri Eva Kopaczin johdosta ja tämä tempaus sai varmasti rokotetta valmistaneet lääketeollisuuden mafiat sekä illut kuumaksi. Kopacz ei myöskään suostunut allekirjoittamaan 20 klausuulin kohdalta lainvastaista sopimusta rokotteenvalmistajien kanssa vaarallisesta ja riittämättömästi testatusta rokotteesta.

Että jos lähtee arvuuttelemaan, miksi Puolan valtiollisesta johdosta likvidoitiin 96 henkilöä järjestetyssä lento-onnettomuudessa, niin voi se olla aivan suora kosto illuilta mm. Puolan valtion kieltäydyttyä antamasta sikainfluenssarokotuksia oman maan kansalaisilleen.

Kopacz ei kuitenkaan ollut turmakoneessa.


Lech Kaczynski

Puolan presidentti Lech Kaczynski vastusti koko presidenttinä olonsa ajan Lissabonin sopimusta ja häntä myös hyvin todennäköisesti uhkailtiin tämän johdosta, minkä vuoksi hän sitten lopulta suostui tämän sopimuksen allekirjoittamaan Lokakuussa 2009.


Václav Havel

Tšekin presidentti Václav Havel uskalti myös pistää hanttiin Lissabonin sopimukselle usean vuoden ajan, kunnes hänetkin lopulta pakotettiin uhkailemalla allekirjoittamaan se ja lopulta kun Irlannissa lavastettiin Lissabonin sopimus hyväksytyksi kansanäänestyksellä oli tämä illuminati-eliitin räätälöimä tulevan EU-poliisivaltion perustuslaki valmis.