http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 17, 2010

Islanti äänesti icesave-lain nurin -> Sitten tulivuori purkautuiIslanti tosiaankin maaliskuun alussa äänesti nurin kapitalistien voitontavoitteluvaateet eli iceasave lain, joka olisi merkinnyt jokaista islantilaista kohtin 48 000 euron maksusuoristusta.

Kului vain tuosta Islannin päätöksestä alle kuukausi, niin tulivuori Islannin Eyjafjalla-jäätiköllä alkoi purkautumaan.

Eli protestoiko luonnonvoimat Islannin valtion äänestystulosta vastaan vai olisiko kenties tälle jokin selkeämpi selitys olemassa.Kun NWO-eliitin hallusta löytyy 2 H.A.A.R.P. keskusta joista Islantia lähin on EISCAT niminen ilmastontutkimusasema Tromsassa, Norjassa jonka omistaa armeija.

HAARP:lla onnistutaan hyvin helposti saamaan esim. tulivuori purkautumaan vain yksinkertaisesti pommittamalla sinne hyvin voimakasta ELF/VLF-signaalia useiden miljoonien gigawattien teholla, joka voidaan kohdistaa oikein satelliittien kautta.


HAARP:n esi-isä Nikola Tesla.

Tämän koko HAARP-laitteen esi-isä on Nikola Tesla, joka kehitti HAARP:n kaltaisen laitteen jo eläessään ja hän sai sillä jopa maanjäristyksen aikaan laboratorionsa lähelle. Mutta hän ei kuitenkaan saanut tähän keksintöönsä lopullista rahoitusta sijoituspankkiiri J.P. Morganilta ja kun Tesla kuoli pääsivät tämän laitteen rakennusohjeet/piirustukset ns. vääriin käsiin ja ajautui aina nwo-eliitin haltuun, jonka kautta tämän keskuksen hallinnointi siirtyi aina armeijan kontolle.

Tesla ei kuitenkaan koskaan halunnut tämän laitteensa patentteja vääriin käsiin tai huonoihin tarkoituksiin. Mutta näin siinä jokatapauksessa lopulta kävi, että tämä HAARP-teknologia ajautui myös Neuvostoliittoon.

Kun neukuilla oli jo 70-luvulla omat laitteensa voimakkaiden ELF-signaalin lähettämiseen ja niitä lähetettiin mm. Yhdysvaltoihin ja siellä muutamat tiedemiehet alkoivat kutsua näitä radioaaltoja Neukkujen "tikka signaaleiksi", koska niiden katsottiin resonoivan ihmisaivojen neuronien kanssa ja tätä epäiltiin käytettävän ihmisten mielenhallinnassa.

Joten 70-luvulla USA:n laivasto ja ilmavoimat olivat valmiita maksamaan Arco Power Incorporated nimiselle lafgalle ionosfräärin kuumentaja-laitteen rakenstamisesta ja tästä alkoi syntymään H.A.A.R.P. (lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program).


H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Program)