http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Lordi Monckton varoittaa YK:n kaavailevan globaalin talouden lopullista kaatamista, seuraavan 7-kuukauden kuluessa ennen tulevaa YK:n kokoustaLordi Monckton kertoi 14. huhtikuuta, että YK aikoo laatia uuden sopimuksen ennen 7-kuukauden päästä pidettävää kokousta, jossa on tarkoitus neuvotella tulevasta cancoon-sopimuksesta. Se tulisi lopulta romuttamaan myös koko keskiluokan ja ajamaan euroopan sisäisen talouden tuhoon.Tämä on täysin NWO-suunnitelman mukainen siirtymävaihe joka on määrä toteuttaa todellakin 2010 vuoden loppuun mennessä ja siitä seuraa sitten täydellinen demokratian ja vapauden menetys kaikissa euroopan unionin sisäisissä maissa. Kun tämän jälkeen euroopan unionista aletaan rakentamaan uuden maailmanjärjestyksen fasistista liittovaltiota.


Kuvassa tulevan NWO-maailmanvaluutan testikappale kolikko.

Eli ensin kyseessä on vielä fyysinen valuutta, mutta vuosien päästä olisi maailmaneliitin tarkoituksena saada se ihonsisäinen mikrosirupopulaatio alkuunsa, mutta heidän suunnitelmiensa mukaan tähän menee vielä jokin vuosi.Tämän tulevan maailmanvaluutan talousjärjestelmä tulisi perustumaan täysin kommunismista tutulle kaavalle. Se siis käytännössä tarkoittaa nykyisen keskiluokan poistamista ja tämä todellakin aiotaan toteuttaa julmasti 2011-vuoteen mennessä koko euroopan unionin sisällä.

Sen voisi uskoa synnyttävän suuria mellakoita ja nostaa varmasti vallankumouksen todennäköisyyttä monissa EU:n sisäisissä maissa ja tätä varten juuri ne valmiuslait otettiin tässä maassa käsittelyyn. Mikä asettaisi myös Suomenkin mahdolliseen poikkeustilaan, jos tämänkaltainen mellakointi alkaisi kun tämänkin maan keskiluokka on ryövätty rutiköyhäksi rikollisen maailmaneliitin toimesta.

Illuminati-eliitin tavoitteena on kuitenkin lopulta tarjota köyhäksikin jäädylle keskiluokalle paaluuta kommunismissakin tuttuun orjatyövoimaan ja antaa köyhillekin töitä. Kun samalla tämä jo ennestään rikas maailmaneliitti rikastuu entisestään.

Valheellisen rikollisen maailmaneliitin keksimän "ilmastomuutoksen" kautta kaavailtu ilmastopankki on enää muutaman askeleen päässä ja sillä tultaisiin sitten lopullisesti rahoittamaan tämän fasistisen uuden maailmanjärjestyksen toteutus.