http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 09, 2010

Obama ja Medvedev allekirjoittivat ydinasesopimuksenKuinka ollakaan Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama sekä Venäjän presidentti Dimitri Medvedev, allekirjoittivat sopimuksen ydinaseiden vähentämisestä.

Pitkään neuvotellun sopimuksen mukaan maat vähentävät ydinkärkiensä määrän 1550:een. Myös ohjusten ja pommikoneiden määrää supistetaan. Uuden sopimuksen edeltäjä, Start 1 -sopimus, umpeutui joulukuussa.Yhdysvaltain kongressin ja Venäjän duuman on vielä vahvistettava uusi sopimus.

Yhdysvaltojen armeijan hyökkäyssuunnitelmat eivät silti ole minnekään laantuneet, vaan näitä strategioita hiotaan nyt mm. Somaliassa, josta on määrä sitten käskyttää joukot Jemeniin.Tätä joukkojen lähettämistä Somaliaan yritettiin jo tammikuussa peitellä USA:n presidentti Barack Obaman suusta, joka kertoi silloin, että Yhdysvallat ei aio lähettää joukkojansa Somaliaan ja Jemeniin. Lisäksi hän kertoi, että Yhdysvallat ovat tietoisia Somaliassakin piileksivästä Al-Qaidasta ja mikähän se Al-Qaida oikein alunperin oli, kun oli vuonna 1988 perustettu sotilastietokanta, joka pitää suurta myyttiä yllä, että tuolla jossain pitkin Tora-Boran vuoristossa ja lähi-idässä piileskelee maailman pelätyin ja mahtavin terroristijärjestö ja tätä iltasatua ollaan sitten syötetty meille median aivopesemille kansalaisille menestyksekkäästi vuodesta toiseen.Se että Al-Qaidaa ei oikeasti ole ei tietenkään tarkoita etteikö olisi pieniä ns. ääriryhmiä, joille on myyty USA:n kautta laittomasti aseita. Näitä varmasti on pitkin maailmaa ja esim. pelkästään Afrikassa kun tällaiset porukat saavat käsiinsä AK-47 rynnäkkökiväärejä niin he kyllä tappavat vaikka kokonaisia kyliä pelkästään ruoan takia.Mutta täytyy myös muistaa se, että illuminatin maailmaneliitti tarvitsee toimiakseen tällaisen keinotekoisesti luodun pelotteen kuin Al-Qaida, jotta he pystyisivät etenemään uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisessa ja USA:n armeijaa he käyttävät siinä suurimpana työkalunaan.


Combined disaster kortti Steve Jacksonin Illuminati korttipelistä


Tässä kuitenkin ei arviolta mene enää kuin n. 2-vuotta, niin tämä eliitti kokeilee seuraavaa pelotetta ja yrittää lavastaa alieneiden invaasion todennäköisesti Elokuussa vuonna 2012 ja paikkana Lontoon olympialaiset. Vielä emme, kuitenkaan tiedä tullaanko tämä toteuttamaan siellä, mutta jos noita Steve Jacksonin illuminati korttipelin korteista on jo moni pitänyt kutinsa, niin tässäkin saattaa tapahtua samoin tuon Lontoon parlamenttirakennus Big-Benin osalta mikä tultaisiin tietenkin räjäyttämään sisältä tuhannen paskaksi.