http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

Videoanalyysi paljastaa - Smolenskin turmakoneessa oli 3 eloonjäänyttä jotka ammuttiin paikan päälle Venäläisten sotilaiden toimestaPuolan valtiollisen johdon lento-onnettomuuteen liittyvä video paljastaa paljon enemmän kuin luullaankaan kun siitä tehtiin videoanalyysi. Missä videokuvaa hidastamalla selvästi näkyy kuinka koneen hylyssä seisoo tod. pilotti täysin hengissä ja hän heiluttaa kättänsä sotilaille. Kun yksi sotilaista sanoo toiselle sotilaalle Venäjäksi; "anna minulle ase".

Henkilö koneen hylyssä taas huutaa Venäjäksi, että "älä tapa meitä".

Sitten kuuluu ensimmäinen laukaus.

Videolla näkyy kuinka ensimmäinen tapettu lentää maahan.

Hieman taukoa niin kuuluu toinen laukaus ja taustalta kuuluu Venäläissotilaiden naurua. Sitten kuvasta näkyy hidastettuna kuinka toinen uhri lentää maahan.


Tämän jälkeen Venäläinen sotilas huutaa; "muuttakaa suunnitelmaa, ampukaa".

Kuuluu laukaus ja sen jälkeen taas toinen laukaus ja kuvasta näkyy kuinka kolmas henkilö lentää maahan.

Nyt internetissä kiertää villi huhu, että tämän amatöörivideon kuvaaja olisi tapettu muutama päivä sitten Ukrainassa.

Videon kuvaaja Adrij Mendierej tuotiin 15. Huhtikuuta Kiovalaiseen sairaalaan kriittisessä tilassa ja hän kuoli 16. Huhtikuuta aamupäivällä. Hänet puukotettiin kahden tuntemattoman henkilön toimesta hengiltä.

Alkuperäinen Puolalainen linkki aiheeseen.

Eli jos tämän amatöörivideon kuvaaja todellakin likvidoitiin, niin se taas kertoo sen, että jos erehdyt paikalle videokuvaamaan todisteita valtionterrorismista niin tällaisille henkilöille käy usein huonosti.

Mutta se myös kertoo sen, että mikään salaliitto ei ole koskaan aukoton, sillä aina on niitä jotka saavat kuvattua jotain ei haluttua talteen. Kun eletään jo aikakaudella missä matkapuhelimissa on videotaltiointimahdollisuus niin tapahtui sitten mikä tahansa illujen tai jonkun muun valtion tekemä tihutyö, niin paikan päällä löytyy tusinoittain amatöörikuvaajia jotka ottavat kaiken talteen.

Tässä tapauksessa amatöörivideon kuvaaja Mendierej tapettiin vain sen takia, koska hän oli alkuperäisen amatöörivideon kuvaaja ja jos tämä Puolan valtiollisen johdon salamurha tulisi vielä menemään jonnekin korkeimpaan euroopan tuomioistuimeen käsittelyyn niin videon alkuperäinen kuvaaja olisi siellä korkein mahdollinen silminnäkijä/todistaja ja nämä silminnäkijät pyritään aina eliminoimaan ja niin ollaan myös tehty aina ennenkin.Esim. Oklahoman virastotalon pommi-iskujen silminnäkijänä oli muuan paikallinen poliisi Terry Yakey, joka pelasti Oklahoman virastotalon sisältä useita siviilejä ja hänestä tuli tämän johdosta paikallinen sankari.

Hänen piti tulla todistamaan kyseisiin pommi-iskuihin liittyvässä oikeudenkäynnissä, mutta vain päivä ennen varsinaista oikeudenkäyntiä hänet väitettiin tappaneen itsensä. Eli varsin uskottava tarina ja tästä näimme jälleen, että illuminati-eliitti pyrkii aina eliminoimaan pääsilminnäkijät jos kyse on heidän suorittamiensa rikoksiensa tutkinnasta tai oikeudenkäynnistä.Mutta tämä Puolan valtiollisen johdon tappaminen oli kuitenkin selkeästi maailmaneliitin tekosia koska Puolan valtiollinen johto:

- ei totellut illujen määräyksiä
- kieltäytyi IMF:n lainasta
- kieltäytyi ostamasta sikainfluenssarokotteita

Kun tällaista toimintaa harjoittaa mikä tahansa euroopan unionin valtion johto, niin päät on poikki aika nopeasti ja eroaminen EU:sta ei pelasta minkään valtion kohdalla tilannetta, koska sen jälkeen illuminati-eliitti katkaisee heiltä valtionlainat ja suorastaan pakottaa heidät euroopan unioniin kuten he tekivät Islannin kohdalla luomalla sinne pankkikriisin vuonna 2008.


Tämä Puolan valtiollinen johto tapettiin lavastetulla lento-onnettomuudella ja turmakone Tupolev 154 oli manipuloitu putoamaan juuri Smolenskin kohdalla. Kun taas siellä jo valmiiksi olevalla Venäjän armeijan sotilailla oli tehtävä taas likvidoida kaikki henkiin jääneet matkustajat kuten videolta näkee.

Sillä tuo amatöörivideo myös todistaa sen, että tämä tupolev 154 ei pudonnut sattumalta, koska ei missään maassa tehdä niin että jos tapahtuu luonnollinen lento-onnettomuus, että sieltä tulee sotilaita ampumaan hylkyyn kaikki elonjääneet sotilaspistoolilla. Näin tehdään vain jos kyseessä on lavastettu lento-onnettomuus.

.