http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 17, 2010

Smolenskin lentoturma-alueella kuultiin laukauksiaInternettiin ilmestyi video missä amatöörikuvaaja kuvaa Smolenskin lento-onnettomuuden turma-aluetta ja videolta kuulee kuinka läheltä kuuluu aseen laukauksia useita kertoja. Paikalla on Venäjän armeijan porukkaa.

Eli todennäköisesti koneen hylystä löytyi vielä elossa olevia Puolan valtiolliseen johtoon kuuluvia henkilöitä jotka täytyi sitten tappaa käsin ja tämän likaisen työn annettiin Venäjän armeijan harteille. Kun taas tämän varsinaisen pommin tuohon Tupolev 154 koneeseen laittoi joko CIA tai Mossad.

Kun tämä Venäjän armeijan pieni osasto vain maksettiin paikalle ja heille informoitiin etukäteen, että tämä kone tuodaan pommilla alas n. 30 km. Katynista Smolenskin alueelle ja ilmankos Venäläiset sotilaat olivatkin välittömästi turmapaikalla, kuten amatöörivideostakin näkyy.


Venäjän ja Puolan pääministerit osallistuivat Katynin joukkomurhan uhrien muistotilaisuuteen Länsi-Venäjällä lähellä Smolenskia. Tämä muistotilaisuus pidettiin lavastettua lento-onnettomuutta ennen keskiviikkona ja sinne ei kutsuttu kuitenkaan koko Puolan valtiollista johtoa.

Puolan pääministeri Donald Tusk ei taas ollut kutsuvieraiden joukossa lauantaina, joten hän ei ollut nwo-eliitin eliminoitavien listalla lainkaan.