http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 10, 2010

Puolan presidentti Lech Kaczyński kuoli lento-onnettomuudessaPuolan presidentti Lech Kaczyński kuoli lento-onnettomuudessa 10. huhtikuuta 2010 Venäjällä, lähellä Smolenskin kaupunkia.


Turmakone oli venäläinen Tupolev 154Kaczynskin ja hänen vaimonsa lisäksi venäläisessä Tupolev-koneessa oli lukuisia Puolan johtohenkilöitä perheineen, muun muassa asevoiminen komentaja. He olivat matkalla Katyniin toisessa maailmasodan aikaan teloitettujen puolalaisupseereiden muistotilaisuuteen. Turmassa kuolleita on arviolta 132.

Lentoturmassa kuoli myös Puolan keskuspankin johtaja Slawomir Skrzypek, ja presidenttiehdokas Jerzy Shmaydzinski, presidentin hallintojohtaja Wladyslaw Stasiak sekä Puolan asevoimien komentaja Franciszek Gagor.Kaczyński valittiin presidentiksi 23. lokakuuta 2005 pidettyjen presidentinvaalien toisella kierroksella, jolla hän sai 54 % annetuista äänistä. Presidentin tehtävät Kaczyński otti vastaan edeltäjältään Aleksander Kwaśniewskilta 23. joulukuuta 2005.

Kaczyński oli niitä henkilöitä jotka uskalsivat laittaa vastaan mm. Lissabonin sopimuksesta ja joutui tämän vuoksi rikollisen maailmaneliitin mustalle listalle.


John Perkinsin bestseller teos "Confessions of an ECONOMIC HITMAN", jossa hän kertoo elämänkerrallisen tarinansa työskenneltyään kyseisessä virassa USA:n hallituksella mm. 80-luvulla.

Kun joka vuosi maailmaneliitin lähettämä ns. "ecomic hitman" käy kiertämässä eri maissa neuvottelemassa heidän johtajiensa kanssa mm. luonnonvarojen yksityistämisestä, mutta jos sopimukseen ei päästä, niin kyseisten maiden johtaien henki on koetuksella ja tämän kohtalon kokivat mm. Ecuadorin presidentti Jaime Roldós Aguilera, joka kuoli CIA:n agenttien järjestämässä lento-onnettomuudessa 24. Toukokuuta 1981. Kun Panaman johtajana tunnettu Omar Torrijos likvidoitiin 31. kesäkuuta 1981 järjetyllä lento-onnettomuudella.

Roldósia Torrijosia yhdisti vain yksi asia ja se oli se, että he olivat todellakin kansanmiehiä sekä seisoivat myös heidän takanaan ja tästä piirteestä ei olla koskaan pidetty illujen taholla. Sillä maailmaneliitti haluaa jokaisen valtion heidän hallintaansa ja euroopan union on täysi esimerkki siitä, kuinka heidän tyranniansa etenee kohti uutta maailmanjärjestystä pikavauhtia.

Kuitenkin lentoliikenteen tilastot osoittavat onnettomuusuutisten luomat uhkakuvat perusteettomiksi. Lentoyhtiöt kuljettivat vuonna 2000 yli kaksi miljardia matkustajaa. Samana vuonna lento-onnettomuuksissa sai surmansa IATAn (lentoyhtiöiden kansainvälinen järjestö) tilastojen mukaan 778 ihmistä. Euroopassa, Japanissa, Australiassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa tapahtuu vähemmän kuin yksi lento-onnettomuus miljoonaa lähtöä kohti ja muissa maanosissakin vastaava luku on ainoastaan 1,5. Todennäköisyys kuolla lento-onnettomuudessa on siis erittäin pieni. Joten mikähän on todennäköisyys että jonkun maan johtaja kuolee täysin luonnollisessa huom. ei järjestetyssä lento-onnettomuudessa ?

Tämä edellinen kysymys on nyt enemmän niille skeptikoille, joiden mielestä tämä koko lavastettu lento-onnettomuus ajatus on täysin mahdoton yhtälö. Nimittäin siinä tapauksessa todennäköisyys jonkun maan presidentin joutua luonnolliseen lento-onnettomuuteen lähentelee samaa todennäköisyyttä kuin voittaa lotossa päävoitto. Mutta kyllähän ne presidentitkin voivat lotossa voittaa, ei sitä ole kukaan niin määrännyt etteikö voisivat.CIA ja Mossad kuitenkin joutuvat edelleen tekemään nämä ns. likaiset työt jos heidät määrätään järjestämään lento-onnettomuus jonka tarkoituksena on tappaa jonkun maan presidentti, sekä mukana myös muita poliittisia vaikuttajia niin he myös tekevät hommansa.

Saddam Husseinin kohdalla CIA:n porukat eivät kuitenkaan onnistuneet salamurhata häntä edes 90-luvulla, koska Husseinin henkivartijointi osoittautui erittäin tehokkaaksi. Joten illuille ei jäänyt silloin muuta kuin järjestää ns. Persianlahden sota ja myöhempi USA:n hyökkäys Irakiin oli sen uusinta.