http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Suomen illuminati - Suomen hallituksen korruptioYoutubesta löytyy erittäin hyvä video joka paljastaa suomenkin poliittisen eliitin olevan vain tämän nwo-eliitin pelinappuloita. Alex Stubbkin on vain heidän juoksupoikansa. Esim. häntä ja Nokian entistä pääjohtaja Jorma Ollilaa yhdistää, että he molemmat ovat aikanaan valmistuneet London School of Economics nimisestä laitoksesta, joka on yksi maailman johtavista talous- ja yhteiskuntatieteisiin keskittyneistä yliopistoista. Sinne yleensä Suomestakin lähtevät kaikkien ökyrikkaiden perheiden kakarat opiskelemaan, jotta voisivat jatkaa eliittisuvun järjestäytynyttä korruptiota.Jos ei vielä ole porukka tajunnut minne suuntaan tässä ollaan oikein menossa tämän euroopan unionin piirissä, niin on aika suhteellisen kujalla missä mennään. Sillä tämä Euroopan Union (EU) ei eroa natsi-saksan yhteiskuntajärjestelmästä lähes pätkääkään. Ainoastaan hakaristi puuttuu tämän sinisen EU-lipun keskeltä.

Tämän useista Siionisteista koostuvan illuminati-eliitin lopullinen tavoite on saada eurooppa lopulta yhdeksi liittovaltioksi ja liittää se myöhemmin osaksi yhteen pohjois-amerikan unionin, sekä afrikan ja aasian unionin kanssa.

Pohjois-Amerikka ja Afrikka tähän unioniin kyllä saadaan melko todennäköisesti sotimatta, mutta Aasia voi ollakin jo vaikeampi suostutella tähän rikollisen maailmaneliitin fasistiseen maailmanliittovaltioon mukaan ja sen vuoksi III-maailmansota ollaankin kaavailtu USA:n, Nato-joukkojen, Israelin ja Iranin sekä Kiinan välille käytäväksi kamppailuksi.3 maailmansota

Osittain tämä III-maailmansota on jo alkanut ja se alkoi tunnetusti 11.9.2001, kun nwo-eliitti lavasti Yhdysvalloissa 9/11 terrori-iskut ja väitti Osama Bin Ladenia sekä fiktiivistä CIA:n luomaa Al-Qaidaa niiden syylliseksi. Kun tästä alkoi sitten NWO-armeijan loputon sota (terrorismin vastainen sota), jota ei USA:n hallituksen mukaan voida koskaan voittaa.

Afghanistaniin jokatapauksessa tuotiin USA:n NWO-armeijan "ooppiuminturvajoukot" ja Talebanit syrjäytettiin vallasta nopeasti. Tämän jälkeen CIA alkoi kyntämään ooppiumiviljelmiä Afghanistanin pelloille ja on siitä lähtien myös vastannut näiden kovien huumeiden lopullisesta salakuljetuksesta pitkin maailmaa. Kun taas myyntivoitot käärii tämä rikollinen maailmaneliitti ja niitä rahoja virtaa päivittäin miljoonittain Yhdysvaltalaisiin sijoituspankkeihin kuten Goldman Sachs. Voisi sekin pankki muuttaa nimensä muotoon "Opium Sachsiksi".USA:n NWO-armeija on kuitenkin pelkkä juoksupoika tälle varsinaiselle maailmaneliitille joka omistaa käytännössä koko maailmanpankin, euroopan keskuspankin, yhdysvaltojen keskuspankin, sekä nämä kaikki maailman rikkaimmat sijoituspankit kuten Goldman Sachs, JP Morgan Chase jne.

Tälle rikollisen maailmaneliitin johtoportaalle ei mikään muu ole tärkeämpää kuin että uusi maailmanjärjestys etenee heidän aikataulunsa mukaisesti ja vuosi 2025 on heidän ns. death-line, johon mennessä heidän tavoitteena vähentää maailmanväestöä yli 2/3 tuohon mennessä. Kun tähän fataaliin projektiin he ovat valmiita käyttämään biologisia aseita, ydinaseita ja aloittamaan kolmannen maailmansodan ja kaikki keinot ovat heillä olemassa. Mutta ainoa pelko mitä tällä porukalla on jatkuvasti takaraivossa, on heillä pelko siitä, että ihmiset heräävät vielä jonainpäivänä ja tiedostavat tämän kaiken. Kun siinä vaiheessa kun ns. kriittinen massa on saavutettu maailmanlaajuisesti on illut hävinneet tämän pelinsä ja sen he myös tietävät.
Mutta täytyy edelleen muistuttaa, että tämän saatananpalvovan eliitin takana toimii myös henkimaailmankin puolesta aivan oma pimeyden voimien delegaatio ja siellä on montakin tahoa jotka tavallaan työskentelevät jopa freelancereina luciferille. Kuullostaa tämä nyt sitten kuinka hullulta tahansa, mutta tämä on tosiasia.

Sillä tällä meidän hienolla planeetallamme on nyt käynnissä suunnaton valon ja pimeyttä edustavien voimien välinen taistelu. Kun meidän ihmistenkin puolella moni meistä edustaa tätä valoa ja vie sitä jopa tietämättäänkin eteenpäin. Kun taas valon vastakohta on pimeys ja siihen liittyvät negatiiviset voimat ilmenevät myös meissä kaikissa ja mm. meidän kaikkien ego ilmentää tätä ehkä gnostilaisestikin archoniksi kutsuttua voimaa. Kun tätä negatiivista voimaa voitaisiin myös kutsua luciferin agendan perusvoimaksi, joka on onnistunut soluttautumaan tämän planeetan piiriin jo yli 13 0000 v. sitten kun tämä henkiolento Lucifer karkoitettiin täältä ja hän julistautui irti ns. luojan kaikkeudellisesta suunnitelmasta ja langetti tämän tellus planeetan kirouksensa alle. Mikä taas aika hyvin selittää nämä pimeyden ja valon voimien väliset kamppailut.Illuminati-eliitti koostuu saatananpalvojista ja heidän mukaan Lucifer on valo ja he pyrkivät saamaan siitä voimaa itselleen erilaisissa salaisissa riiteissä, joissa usein uhrataan lapsiakin luciferille.

Jos joku ei ole aiemmin huomannut, niin esim. raskas rockmusiikki tuo monille ihmisille heidän mielestää voimaa. Niin tiedättekös mitä se voima on ? Se on nimittäin juuri tätä luciferin edustamaa pimeyden voimien energiaa, mikä boostaa hyvin yleensä rock-konsertin yleisössä olevien ihmisten egoja. Mikä taas luonnollisesti selittääkin sen raskaan rockmusiikin "räväkkyyden".

En nyt tässä silti lähde rock-musiikkia mitenkään kritisoimaan, mutta tuo energia asia liittyen raskaampaan rockmusiikkiin on täysin tosi ja siitä on turha alkaa väittelemään kenenkään tiedeuskovaisen skeptikon kanssa.