http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Puola kieltäytyi ottamasta lisää IMF-velkaa ja viikko tämän jälkeen Puolan eliitti joutui lento-onnettomuuteen

Puolan presidentinkin hengen vaatineen "lento-onnettomuuden" syy selvisi.

Puolan valtiollinen johto oli vain muutama viikko aiemmin kieltäytynyt ottamasta lisää IMF:n valtionlainaa ja tästä päätöksestä ei pidetty NWO-eliitin puolella, joten Puolan poliittisen eliitin tappolista oli valmiina.


Donald Tusk

Mutta tälle tappolistalle ei kuitenkaan mahtunut Puolan kristillisdemokraattisen Kansalaisfoorumin (Platforma Obywatelska, PO) puheenjohtaja Donald Tusk, joka taas lensi samaiseen Katynin muistotilaisuuteen, mutta vain pari päivää aiemmin ja hän lenti yksityisesti järjestettyyn muistotilaisuuteen. Kun taas Puolan valtiollinen johto tuli lauantaina tähän julkiseen muistotilaisuuteen.

Puolan Kansalaisfoorumi-puolue voitti parlamenttivaalit 21. lokakuuta 2007 ja Tuskista tuli maansa pääministeri 16. marraskuuta 2007. Tusk hävisi aiemmin vuoden 2005 presidentinvaaleissa Lech Kaczyńskille.

Tuskilla on hyvät ja lämpimät välit maailmaneliitin kanssa ja hän myös piti vaaliteemoinaan muun muassa suhteiden lähentämistä Euroopan unioniin ja Puolan vetäytymistä Irakin sodasta. Toisin kuin presidentti Kaczyńskilla, jolla oli aivan eri suhtautuminen euroopan unioniin ja tämän johdosta Tuskilla tuli erimielisyyksiä Lech Kaczyńskin kanssa mm. EU-kokouksiin osallistumisesta.

Kuvassa puolan presidentin arkku, joka tuotiin Varsovalaiselle sotilaslentokentälle.

Vaikka nyt tämän järjestetyn lento-onnettomuuden syy on selvä, niin valtamedia lobbaa täysillä maailmaneliitin syöttämää valhetta siitä, että tämä lento-onnettomuus olisi ollut lentäjän/pilotin syy.Onnettomuuden päivämääräkin on vielä varsin mielenkiintoinen, että jos nyt ajateltaisiin leikisti että mikä todennäköisyys on Puolan valtiollisen johdon joutua täysin luonnolliseen lento-onnettomuuteen ja vielä maailmansodassa kuolleiden puolalaisten vuosipäivänä.

Puolan ilmavoimissa oli myös sääntö, jonka mukaan maan poliittista johtoa ei saa pistää kaikkia yhteen koneeseen.

Tämä vaatimus oli otettu käyttöön 2008 sen jälkeen, kun Puolan ilmavoimille kuulunut CASA C-295 -kone joutui lentoturmaan ja kaikki 20 matkustajaa saivat surmansa.Illuminatin maailmaneliittiä täytyy totella jos on tähän isoveliyhteisöön (EU) lähtenyt mukaan ja jos näitä heidän pelisääntöjään ei joku valtio suostu noudattamaan, niin lähetetään joko CIA tai Mossad asentamaan räjähdepanos lentokoneeseen, jolla likvidoitava diplomaattihenkilö myöhemmin matkustaa. Kun esim. YK:n entinen pääsihteeri Dag Hammarskjöld murhattiin räjäyttämällä pommi lentokoneessa mikä oli matkalla Kongoon, jonne Hammarskjöld oli menossa sovittelemaan Moise Tšomben ja YK:n joukkojen välisiä taisteluita 17. syyskuuta 1961. Tarkoituksena oli saada tulitauko Katangan kapinallisten ja YK:n rauhanturvaajien välille.

Matkalla Elisabethvilleen syyskuun 17. ja 18. päivien välisenä yönä lentokone joutui onnettomuuteen ja tuhoutui lähellä Ndolaa Pohjois-Rhodesiassa nykyisen Sambian alueella. Hammarskjöld ja muut 15 koneessa ollutta kuolivat.

Silloisen tutkimuksen mukaan Hammarskjöldin lentokone lensi liian matalalla eikä lentokapteeni nähnyt Ndolan lentoaseman kiitotien päätä. Turvallisuussyistä lentokoneella ei ollut lentosuunnitelmaa. Todisteita pommista, ohjuksesta tai lentokonekaappauksesta ei löytynyt.


YK:n entinen pääsihteeri Dan Hammarskjöld

19. elokuuta vuonna 1998 Etelä-Afrikan Totuuskomission puheenjohtaja arkkipiispa Desmond Tutu kertoi, että äskettäin paljastuneet kirjeet yhdistävät MI5:n, CIA:n ja Etelä-Afrikan turvallisuuspalvelun lento-onnettomuuteen. Yhden kirjeen mukaan Hammarskjöldin lentokoneen renkaiden väliin oli piilotettu pommi, joka laukesi koneen alkaessa laskeutua.


nwo Pictures, Images and Photos

Mitä jatkossa tapahtuu ?


Tämä lavastettu lento-onnettomuus jossa likvidoitiin Puolan valtiollinen johto oli hyvä esimerkki siitä, että NWO-eliitti on yhä voimissaan. Kun heidän käskyvallassaan on suuri NWO-armeija joka tunnetaan paremmin USA:n armeijana. On myös tiedustelupalvelut CIA, FBI, Mossad, Mi5, Mi6 jne. Sekä maailmanlaajuista teleurkintaa NSA:n sekä Echelonin kautta. Mutta tämä isovelieliitti haaveilee vielä pystyttävänsä jonainpäivänä Brysseliin suuren "supertietokoneen", joka tulisi olemaan toinen uuden maailmanjärjestyksen lopullinen valvontajärjestelmä. Tämän supertietokoneen nimeksi on ristitty "the Beast", eli peto.Kuvassa Brysseliin rakennettu B.E.A.S.T. supertietokone, jonka tarkoituksena on toimia tulevaisuudessa uuden maailmanjärjestyksen keskustietojärjestelmänä. Missä ihmisten käsien sisään laitetaan mikrosirut seurantaa varten, jotta voidaan seurata kansalaisia 24/7 ja tämän kaiken jälkeen isoveli todellakin valvoo.


Tästä Brysseliin rakennettavasta supertietokoneesta on hyvin vaikeaa löytää tietoa, koska sitä salataan ja tämä hanke ollaankin yritetty piilottaa virallisen tieteellisen tutkimuksen alle.

Mitä asialle voidaan tehdä...

Kun tässä kaikki huomaamme, että uusimaailmanjärjestys lähenee päivä päivältä on kuitenkin parempi, että itse kukin voisimme tehdä asialle jotain. Koska sellainen väite, että tälle asialle ei voi enää mitään ei ole mistään kotoisin. Sillä tässäkin pienessä Suomessa on esiintynyt tänä 2010 vuonna enemmän kansalaisaktivismia kuin koskaan ja se verkostoituu mm. facebookin puolella ja vaikka nekin FB-viestit tallentuvat NSA:n hienoihin järjestelmiin, niin jokatapauksessa NWO-eliitti on jo kerinnyt kusta omille kengilleen.NWO-eliitti seuraa teleurkinnan avulla mm. facebookin kautta erityisesti mitä poliittiset toisinajattelijat tietävät/tekevät ja nämä tiedot raportoidaan viikottain eri maiden turvallisuuspalveluiden kautta aina Yhdysvaltoihin asti NSA:lle ja mitä enemmän on vaikka hallituksen vastaisessa aktivismi toiminnassa mukana, niin pääsee hyvin nopeasti Suomenkin SUPO:n sisäiselle tarkkailulistalle.