http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Syntipukki tuotiin esiin



Venäjällä lavastettujen terrori-iskujen syntipukki on tuotu esiin ja näiden metroon tehtyjen pommi-iskujen pääsyyllisen kerrottiin olevan Tshetsheenikapinallisjohtaja Doku Umarov ja näin toimii propaganda.

Esimerkiksi CIA:n ja FBI:n toimesta näille esim. Al-Qaidan lavastetuille syntipukeille maksetaan jopa yli 200 000 dollarin palkkio siitä hyvästä, että suostuvat poseeraamaan mediassa terroristiepäiltyinä ja lavastettujen terrori-iskujen syyllisinä. Eli voi kuvitella, että myös Umarov ei ole poseeraamassa mediassa täysin ilmaiseksi sillä kyllähän yleensä näyttelijöille maksetaan myös Hollywoodissa heidän roolisuorituksista.



Venäjän turvallisuuspalvelu FBS on siis valtamedian perusteella kahdessa päivässä selvittänyt Moskovassa tapahtuneen terrori-iskun ja syyllinenkin ilmottautui hyvin nopeasti, kuin omatunnontuskissa kamppaileva rikollinen suoraan poliisille. Mutta tämä menee aivan täydestä läpi massoille ja sitä ei tarvitse mitenkään heille selitellä tarkemmin, koska median joukkohypnoosi ja sen piirissä harjoitettu propagandan teho tiedetään mediaa hallinnoivan eliitin taholta täysin. Propagandalla on vielä sellainenkin teho, että mitä suurempi valhe niin sitä tehokkaammin se tehoaa massoihin ja tämä on nähtiin mm. viime joulukuisen Norjassa havaitun valoilmiön johdosta. Kun siinä kerrottiin taivaalla olevan hologrammisen spiraalimuodostelman olevan Venäjän ohjuskoe ja tämä nieltiin totuutena kaikkien heidän puolelta, jotka olivat median joukkohypnoosissa. Heille olisi voitu kertoa vaikka, että kyseessä oli Intian sirkuksesta karannut norsu, jolla Venäjä suoritti lentokojeen.