http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 02, 2020

ZeroHedge sivuston toimitus sai selville koronaviruksessa olevan HIV virustaTeksti: Teemu Vehkala

Hyvin suosittu sivusto ZeroHedge, joka tutkii maailman asioita tutkivan journalismin keinoin sai juuri selville, että koronaviruksessa on seassa HIV-viruksen osia.Tästä seurasi se, että Twitter jäädytti ZeroHedgen tilin. 

Eli se koira älähti, jonne kalikka kalahti.

Tämä HIV virus koronaviruksessa selittää myös sen, että miksi nyt viranomaiset haluavat alkaa käyttää koronavirusta vastaan HIV virukselle tehtyjä lääkkeitä. 


Suomen valemedia (HS, IL, IS, YLE jne.) ei kerro totuutta siitä, että mikä on tilanne

Suomen valemedia (HS, IL, IS, YLE jne.) keskittyvät nyt vain tarkan ja ennaltasovitun propagandan tiedottamiseen kaikessa siinä, joka koskee koronavirusta. 

Eilen Helsinki-Vantaan lentoasemalla päästettiin kuulemma lento suoraan Kiinan Wuhanista, jonka Moskova oli aiemmin kieltänyt laskeutumasta kentälleen.

Että jos Suomeen on lisäksi koko Afrikka ja lähi-itä tervetullutta, niin myös tappavat viruksetkin ovat tänne täysin tervetulleita. Olisikohan sisäministerillä ja terveysministerillä jo pian se kuuluisa peiliinkatsomisen paikka ?

Viimeksi vuonna 2009 Suomeen oli määrä tulla rokotteet sikainfluenssaan jokaiselle Suomen kansalaiselle ja tänne säädettiin sitä varten oikein pakkorokotuslait. Mutta silloinen Pääministeri Matti Vanhanen muutti terveyslakia heti Bilderberg-kokouksen jälkeen, josta tuli takaisin Suomeen. Siellä hän oli kuullut kuinka siellä kokoontunut eliitti suunnitteli jo saavansa miljoonia eurooppalaisia tapettua niillä rokotteilla. 

Mutta se rokotelastihan vielä ehdittiin onneksi testaamaan kesyhillereillä, joista kaikki koe-eläimet kuolivat, koska rokotevalmistaja Baxter oli laittanut sinne tappavia H5N1 viruksia sekaan. He jäivät silloin verekseltään kiinni ja näitä tappavia rokotteita ei sittenkään lähetetty Eurooppaan.


Tällä kerralla mitä on kuunteleminen Bill Gatesia, niin hän ennustaa, että 33 miljoonaa ihmistä kuolee ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.

Jos näin todella on, niin silloin nämä Deep Staten valtaeliitin lierot ovat itselleen valmistaneet jo vasta-aineen, joilla sitten aikovat pysyä itse elossa. Mutta itse en edelleenkään usko, että tässä on kyseessä ne miljoonien ihmisten tappotalkoot, joita tuo Illuminatin porukka on kyllä juoninut kautta vuosien noissa salaisissa kokouksissaan, jonne on myös toimittajilta pääsy kielletty.

Voin sen sanoa tässä suoraan kun näitä asioita olen tutkinut jo yli 20 vuotta, että Kiina on ollut tuon globalistien eliitin depopulaation kohteena heidän suunnitelmissaan jo pitkät ajat.

Ettei tämä suinkaan ole mikään sattuma, että miksi Wuhanissa tämä show alkoi.

Kiina edustaa tällä hetkellä näille Deep Staten elitisteille NEW WORLD ORDER totaalitaarisen valtiojärjestelmän koekenttää, joita siellä nyt testataan.

Wuhan on tällä hetkellä erityisen tarkkailun alla, jossa siellä tarkkaillaan mm. CIA:n toimesta, että miten ihmiset siellä reagoi, kun koko kaupunki laitetaan täysin sulkuun ja ihmisiä joudutaan evakuoimaan tämän virusepidemian vuoksi.

Valemedia reagoi jo totuussivustojen reaktioon ja tiedottamiseen koronaviruksesta

Jopa Suomen korruptoitunut Yleisradio uutisoi äsken, kuinka nyt "salaliittoteoriat" ovat kuulemma levinneet sosiaalisessa mediassa, jossa ollaan nyt kuulemma ylireagoitu koronaviruksesta ja ilmoitettu, että se olisi tahallisesti levitetty.

Että oikein salaliitto-kortti vedettiin esiin ja tällä  negatiivisella taikasanalla ainakin jokainen median aivopesemä jättää loppujutut lukematta, kun se on sitä todistamatta paskaa, kun kerta se triggerisana "salaliittoteoria" siellä kerran kuultiin.

Täytyy nyt muistaa se, että tässä koronavirushysteriassa on lääketehtailla ja niiden rokotevalmistajilla nyt miljardien taalojen sijoitukset pelissä, joita he eivät halua hävitä missään vaiheessa.

Joten nyt rokoteteollisuudessa, jossa tähän koronavirukseen ollaan tehty jo tehottomia rokotteita vallitsee vain yksi sääntö kuluttajien markkinoinnin keskuudessa, joka = PELKO ON RAHAA.

Sitä se oli sikainfluenssa hysteriankin aikoihin, jolloin niitä vastustuskykyä ja immuniteettisuojaa heikentäviä sikainfluenssa Pandemrix -rokotteita alettiin pakkohuutokauppaamaan pitkin Eurooppaa.

Kun näiden rokotetehtaiden osakkeiden omistajista valtaosa elää kallista jetset elämää, joten olisihan nyt melkoisen kauheaa, jos heidän jetset elämänsä vaarantuisi sellaisen pikkuseikan vuoksi, ettemme suostuisi pelkäämään koronavirusta.