http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 20, 2020

Ulvilan murhamysteerin ratkaisun avaimet Porvoossa ?



Ulvilan murhamysteeristä tulee ensi joulukuussa kuluneeksi jo 14 vuotta ja vieläkään tätä murhamysteeriä ei ole poliisi pystynyt ratkomaan, koska taustalla on jotain niin arkaluontoista, jota ei tahdota päästää millään julkisuuteen.

Tapahtumien kulku

1. joulukuuta 2006 Ulvilassa sijaitsevaan omakotitaloon murtaudutaan ikkunan kautta n. yöllä klo 2:00 jälkeen ja sisään tulee n. 180 cm pitkä mies, jolla on päässään kommandopipo. 

Hän suuntaa suoraan perheen makuuhuoneeseen ja aloittaa silmittömän puukotuksen, jonka kohteena on sosiaalipsykologi Jukka S. Lahti.

Hän saa yhteensä 69 puukoniskua.



Hätäkeskuspuhelu tallentuu ja luurin päässä on Anneli Auer, Jukka S. Lahden vaimo.

Puhelun lopussa kuulee, kuinka murhaaja huutaa uhrilleen sanat "KUOLE".

Sitten pian tämän jälkeen Jukka Lahti kuolee.



2. joulukuuta 2006 Helsingissä katoaa Helsingin Sokos Hotel Presidentistä vietetyn pikkujouluillan jälkeen sosialityöntekijä Pekka Puputti (38), joka oli Jukka S. Lahden opiskeluvuosien opiskelukaveri.

Puputti löydettiin myöhemmin hukkuneena Helsingin Töölöstä sijaitsevan Rajasaaren soutustadionin merivedestä.

Poliisi julisti välittömästi, ettei tapaukseen epäillä liittyvän rikosta. 

Mutta tapauksesta hyvin omituisen tekee se, ettei Puputti asunut siellä suunnassa lainkaan.

Nämä kaksi tapausta liittyvät aivan selvästi toisiinsa ja koska Porin Poliisi tuhosi ensimmäisenä Ulvilan surmapaikan todisteita, niin siellä kyllä tiedettiin todennäköisesti, että mistä tässä koko tapauksessa oli kyse.

Ensinnäkin Jukka S. Lahti sekä Pekka Puputti olivat molemmat sosiaalityöntekijöitä ja minkälaisia asioita nyt ylipäänsä sosiaalityöntekijät törmäävät ammateissaan ? 

He törmäävät pahimmillaan myös insestiin ja jopa pedofiliaan.

Ulvilassa 69 puukoniskulla surmattu Jukka S. Lahti soitti aiemmin samana vuonna Porvoon poliisille viisi puhelua, joista useat soitettiin vielä ennen virka-aikaa.

Miksi puhelut suuntautuivat Porvooseen ja mitä nämä puheluiden aiheet olivat.

Tämän jälkeen selvisi, että Porvoon poliisilaitokselta oltiin tehty hakuja Jukka S. Lahdesta poliisin sisäisellä Patja käyttöjärjestelmällä.

Patja on poliisin käyttämä sisäinen tietojärjestelmä.

Mikko Niskasaaren blogissa on selvitetty, että koska nämä poliisin tekemät haut Jukka S. Lahdesta perustuvat sellaiselle toiminnalle, että aivan kuin häntä epäiltäisiin jostain rikoksesta, koska ensimmäinen soitto Jukka Lahden työpaikan puhelimesta Porvooseen tuli 4.5.2006 klo 7:24 ennen virka-ajan alkua.

Toisen kerran Jukka Lahti soitti Porvoon poliisiasemalle 8.5.2006 klo 16.25 hieman virka-ajan päättymisen jälkeen.

Kolmas soitto Jukka Lahti soitti Porvoono poliisiasemalle lankanumerosta 10.5.2006 klo 11.12

Sitten on sen jälkeen Poliisin sisäiseen Patja-tietokantaan kirjauduttu ja haettu tietoja Jukka S. Lahden nimellä.

Hakuehdoiksi laitettiin mm. 29.4.2006, 30.4.2006 ja P101, 6590.

Niskasaari kyseli Poliisihallitukselta, että mitä tuo P101 tarkoittaa, mutta poliisihallitus ei halunnut vastata siihen ollenkaan.

Jukka Lahti soitti neljännen puhelun Porvoon poliisilaitokselle työkännykällään 19.6.2006 klo 11:22

Viides puhelu lähti Porvooseen samasta numerosta 1.9.2006 klo 11:52

Kuulusteluissa kävi ilmi, että toimistosihteerin puheista kävi myös ilmi, että Lahdesta oli etsitty rikosilmoituksia, joiden päivämäärät osoittivat nuo 29-30.4.2006 väliset ajat.

Niskasaari on nettisivuillaan kirjoittanut, että Lahti on ilmeisesti pelännyt, että hänestä oltiin jätetty rikosilmoitus jostain, jossa hän oli osallinen.

Työterveyslaitoksen sisäisissä varoitusmerkeissä tuo P101 tarkoittaa sitä, että "jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Ha förpackingen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård".

Olen kuullut yhdestä lähteestä, että Jukka S. Lahti kuului Rotari-klubiin.



Muutama vuosi sitten selvisi, että Hollannissa oli Rotari-klubin yhteydessä toiminut laaja pedofiilirinki. Tapauksesta leivisi myös netissä vetoomus.

Uskaltaisin melkein väittää, että koko Ulvilan murhamysteerin taustalla oli joku pedofiilirinki, josta Jukka S. Lahti sekä hänen opiskeluvuosiensa kolleega Pekka Puputti tiesivät jotain, minkä vuoksi kumpikin piti vain päivän viiveellä hiljentää.

Suomessa vaikuttaa suuria pedofiilirinkejä, johon kuuluu myös aina poliisijohtajia KRP:ltä asti ja aina silloin, jos heidän pedofiilirinki on vaarassa paljastua ja joku yksittäinen henkilö tietää keitä niihin rinkeihin kuuluu ja aikoo viedä asian aina poliisille asti, niin Ulvilan surma näyttää totuuden siitä, että minkälaisia konsteja nämä pedofiilirinkien rikolliset ovat valmiita käyttämään, etteivät he vain paljastuisi.

Hyvin ongelmallisia näistä suurista virkamiesten sekä vapaamuurarien pedofiilirigeistä tekee se, että koska ne toimivat kuten järjestäytynyt rikollisuus, niin silloin niitä on erittäin hankalaa saada alas.



Aivan kuten tälläkin hetkellä Epstein on pois pelistä, niin nyt he toivat Peter Nygårdin seuraavaksi uhrilampaaksi. Mutta jos hän alkaa vasikoimaan muita pedofiilikolleegoitaan, niin pian hänelle voi käydä myös Epsteinit ja mies voi löytyä sitten elottomana sellistään.

Esimerkiksi vapaamuurarien keskuudessa näihin pedofiilirinki riitteihin on jokainen yli 33-asteen vapaamuurarin otettava osaa, koska he vannovat aina tuossa 33-asteen kynnyksellä valansa Luciferille, jonka valassakin heitä uhataan kuolemalla, jos he alkavat paljastamaan näitä vapaamuurarijärjestön rikoksia sekä lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Kun vapaamuurarit ovat perustaneet toimintansa aina sille, että jokainen siellä toimiva jäsen on altis kiristämiselle ja voi olla, että Jukka S. Lahti saattoi joutua jonkinlaisen kiristämisyritysten kohteeksi. Mutta koska lopulta ei suostunut tähän kiristysleikkiin, niin lopulta hänet täytyi hiljentää sekä tämä hänen sosiaalityöntekijänä työskennellyt opiskeluajan kolleega täytyi myös hiljentää.

Tämä suurin ongelma näissä Suomenkin sisällä toimivissa isokenkäisten rikollisten pedofiiliringeissä on se, että siellä toimitaan aivan samalla tavalla kuin myös rikollisessa alamaailmassa.

Eli jos rinkiin kohdistuu jokin suuri uhka vaikka paljastua, niin silloin joku alemman hierarkian tasoinen pedofiili ottaa kaikki syytteet omiin nimiinsä ja toimii ylemmille rikollisille ns. kilpimiehenä. 



Esimerkiksi Muuramessa vuosi sitten tämä Lapissa asuva 57-vuotias mies otti kilpimiehen roolin ja tunnusti olevansa pääsyyllinen, vaikka tuossakin ringissä vaikutti paljon muitakin virkamiestason virkarikollisia.

Suomessa kun on monia rikkaita insestisukuja, joiden sisällä lapsiin sekaantuminen on aina ollut suvun varjeltu salaisuus.

Mutta tämä, että pedofiili on yleensä aina lapsena joutunut pedofilian uhriksi, kun tästä aiheesta pitäisi myös lehdissä puhua enemmän, että miten lapsen mieli menee rikki, jos hän tällaisen teon kohteeksi joutuu, että aikuinen mies tulee ja raiskaa alaikäisen lapsen.



Näissä valtaeliitin piireissä pedofilia on kuulunut yhtenä osana heidän toimintaansa jo iät ja ajat.

Sillä tämä pedofilia on ollut valtatahoilla läsnä aina jopa ennen Babylonian aikoja. 

Mutta näistä historiallisista faktoista huolimatta ei tästä aiheesta juuri paljon kerrota valemedioissa, koska kyseessä on ajankuvamme vaiettu ilmiö, jota kuitenkin monet tunnetut ministerit sekä virkamiehet harrastavat, koska kuuluvat noihin rinkeihin ja joutuvat silloin olemaan niissä osallisena.

Britanniassa tällainen laaja pedofiilirinki on ollut koko ajan myös toiminnassa. Mutta näitä pedofiilirinkejä toimii ympäri maailman ja keskittyvät yleensä aina suurkaupunkien ylle, jos niissä on mukana tunnettuja poliitikkoja.

Nythän selvisi tässä Peter Nygårdiin liittyvässä rikostutkinnassa, että miehellä oli alaikäisistä lapsista useiden tuhansien salainen henkilörekisteri olemassa. Kyllähän nyt jokainen joka näitä asioita on tutkinut, että tämä lapsien välitys (Eng. child trafficking) pedofiiliringeille on maailmalla yksi valtaeliitin harjoittama bisnes, johon mm. CIA on osallistunut maailmalla mm. kidnapaten näitä lapsia sekä toimittanut niitä vaikka Saudi-Arabiaan asti seksiorjiksi, jos joku Sheikki on siellä halunnut maksaa niistä ensin.



Suomen valtioneuvon sisällä tapahtui 2010 joulukuussa 2 poliittista murhaa

Tämä jäi oikein hyvin mieleen, kun silloin vuoden 2010 joulukuussa iltapäivälehdissä oli ensin uutinen, että valtioneuvoston parkkihallista löytyi ruumis.

Väitettiin, että valtioneuvoston autonkuljettajana työskennellyt mies oli ampunut itseään virka-aseella kuollettavasti.

Tästä vai viikko pari niin tämän ampumalla kuolleen autonkuljettajan kolleega myöskin autonkuljettaja löytyy Sipoosta kesämökiltään kuolleena. Ammuttuna on myös koirat sekä vaimo.

Sitten nämä poliittisen murhan tekijät tehtailivat vielä hätäkeskussoiton sekä läjän jäähyväiskirjeitä, joiden yksi lähetyspaikka oli vielä miehen työpaikka valtioneuvosto.

Sanotaanko, että nämä kaksi miestä tiesivät jostain jotain hieman liikaa, että miksi heidät täytyi mafiatyyliin tappaa.

Sanoisin, että nämäkin 2 poliittista murhaa taisivat ehkä liittyä tähän Helsingin pään pedofiilirinkiin, johon edelleen kuuluu tunnettuja ministereitä, poliisijohtajia, poliitikkoja, yritysjohtajia sekä muutamia viihdeteollisuuden tunnettuja naamoja.

Toki nämä valtioneuvoston kuljettajathan joutuvat työnsä puolesta kuskaamaan ministerejä Kokoomuksen laskuun näissä Helsingin keskustan paritusasunnoissa, joissa sitten joku Pietarista Suomeen työviisumin saanut Irina 500 antaa heille hetken helpotusta. 

Mutta siinä vaiheessa kun nämä kuviot alkavat liittymään vapaamuuraritason pedofiilirinkeihin, niin jokainen valtioneuvoston kuljettaja on sen jälkeen vaarassa, jos he alkavat näitä lepertelemään eteenpäin, koska siinä on tällaisen ringin paljastuttua niin monen poliitikon ja ministerin tulevat hillotolpat vaarassa palaa kaikki kerralla ja nämä virkarikolliset päätyisivät nostelemaan sen jälkeen sitä sopeutumiseläkettä.

Eli jos vallan kahvassa Suomessa toimii tällaisia virkamiehiä, joilla on toinen jalka haudassa tällaisten salaisuuksien kuten pedofiilirinkien kanssa. Niin ei ole myöskään ihme, että miksi valtio on velkaantunut jo yli 100 miljardia euroa.

Mutta tämä pedofilia on jo sen luokan sairaus, ettei se meinaa millään parantua. Koska jos lapsi joutuu lapsena tällaisen hirvittävän asian kohteeksi, niin siinä saa olla melkoinen mestaritason psykologi, joka onnistuisi eheyttämään edes yhdenkin tällaisen lapsiinsekaantujan mielenmaiseman niin, että heidän seksuaalinen vietti ei enää kohdistuisi lapsiin.

Mutta nämä sairaat pedofiilit ovat mm. Saksassa perustaneet omia puolueitaan, joissa haluavat laillistaa pedofilian, joka osoittaa sen, että miten henkisesti huonossa tilassa he ovat, kun näiden aikuisten ihmisten seksuaalivietti kohdistuukin joihinkin jopa 4-5 vuotiaisiin lapsiin.

Mutta kun vielä palataan tähän itse pääaiheeseen, eli siihen Ulvilan murhamysteeriin.

Se Porvoon poliisilaitoksen poliisi, joka oli Jukka Lahteen yhteydessä. Myös hänkin kuoli Ulvilan surmasta muutamia vuosia sen jälkeen ja vei samalla hautaan tämän salaisuuden mukanaan, josta myös hänkin tiesi, josta Jukka Lahti tiesi jotain , josta Pekka Puputti tiesi jotain.

Valemedian iltapäivälehdet ovat tähänkin mennessä keskittyneet Ulvilan tapauksessa miettimään, että kuka on Ulvilan murhaaja. Aivan kuten 80-luvulla surmatun Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhassa pähkäillään vain sitä, että kuka on se murhaaja.

Eli aivan kuin jokin taho ohjeistaisi lehtiä, ettei saa puhua siitä, että kuka tilasi Ulvilan murhan... Kuka tilasi Olof Palmen murhan.

Murha.info palstalla on hyvin mielenkiintoinen ketju nimellä Porvoon puhelut ja Lahden insestitutkimukset.



Poliisi oli saanut selville, että Jukka Lahti oli tehnyt pedofiliaa koskevaa tutkimusta.


Vielä yksi tieto on olemassa, että Jukka Lahti vietti yhden päivän Helsingissä n. pari päivää ennen murhapäivää ja tapasi jonkun henkilön Helsingissä. 


Olisi mielenkiintoista tietää, että asuikohan tämä henkilö siellä Rajasaaren rannan lähettyvillä Töölössä ? Josta tämä Puputin ruumis löydyttiin vasta seuraavan vuoden maaliskuussa ?

24.10.2008 sitten tämä Porvoon poliisissa työskennellyt mies tekee löytyy ammuttuna ja Poliisi väittää tapauksen olevan  kaksoisitsemurha, kun mies löytyi puolisonsa kanssa surmattuina ampuma-aseella.

Lähteet: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000239722.html