http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 02, 2020

Prinssi Andrewlla ja Ghislaine Maxwellilla on keskinäinen suojelusopimus


Teksti: Teemu Vehkala

Brittiläinen The Sun-lehti väittää, että Prinssi Andrew ja Jeremy Epsteinin madame Ghislaine Maxwell olisivat tehneet salaisen suojelusopimuksen keskenään.

Tiedon vuoti eteenpäin Ghislainen ystävätär Laura Goldman englantilaiselle The Sun- lehdelle.

Suojelusopimuksen mukaan kumpikaan ei saa heittää lokaa toisen niskaan.

Ghislaine Maxwellin mukaan Prinssi Andrew ei tule koskaan todistamaan Epstein skandaalissa, koska se halventaisi britannian monarkiaa.No sanotaanko nyt näin, että se on jo halventanut sitä ja paljon, varsinkin sen takia koska Prinssi Andrew kiistää edelleen, että hän oli sukupuoliyhteydessä tämän australialaisen 16 vuotiaan tytön Virginia Giuffren (os. Roberts) kanssa, joka työskenteli teiniprostituoituna Epsteinille.

Epstein työskenteli koko ajan Israelin tiedustelupalvelu Mossadille ja sinne hän välitti nämä kaikki videonauhat, joilla hänen asiakkaansa kävivät panemassa alaikäisiä tyttöjä pääasiassa.

Näitä salakuvattuja videonauhoja Israelin hallitus käytti sitten mahdollisen poliittisen kiristyksen välineinä.Ottaen huomioon, että Epsteinin asiakaslista oli melko suuri ja sinne kuului myös Microsoftin perustaja Bill Gates, joka tapasi Epsteinin kanssa useita kertoja.

Lähde: IL (ulkomaat)