http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 07, 2020

Psykologi Umar Johnson: Kobe Bryantin murhasi BIG PHARMATeksti: Teemu Vehkala

Psykologi Umar Johnson väittää, että NBA legenda Kobe Bryant, joka kuoli helikopterin tullessa alas Kaliforniassa muutama päivä sitten (26.1.2020) joutuikin BIG PHARMA:n salamurhan kohteeksi, koska hänellä oli käynnissä iso oikeudenkäynti yhtä lääkeyhtiötä vastaan, joka alkoi käyttää Bryantin itse luomaa nimeä Black Mamba itsestään. 

Johnson kertoo myös, että kun helikopteri tuli alas, jonka kyydissä oli Bryantin lisäksi 8 muuta matkustajaa, joista yksi oli hänen 13 vuotias Gianna tytär, että kyseinen helikopteri olisi ollut sisältä täynnä savua, joten kyse oli Johnsonin mukaan pommista, koska ei helikopterin sisälle tule itsestään savua.

Kaikki helikopterin sisällä olleet 9 matkustajaa kuolivat pilotteja myöten tuossa turmassa, jonka aiheutti helikopterin sisälle asennettu räjähde (tod. sotilasräjähde mallia C4). 

Mutta näitä teknisiä todisteita ei tulla jättämään siihen viralliseen onnettomuustutkintapöytäkirjaan.


Mutta kuten tiedämme, niin lääketeollisuuden BIG PHARMA on täysin vankkumaton maailmanlaajuinen rikollisjärjestö, joka toimii aivan samalla tavoin kuin vaikkapa mafia tai järjestäytynyt rikollisuus. Joten heille ei minkään maailman suosituimmankaan tason NBA pelaajan henki merkkaa heidän likaisessa pelissään piirun vertaa, joka uskaltaa astua heidän varpailleen.
Tämä oikeudenkäynti homma Kobe Bryantin ja tämän erään lääketehtaan kanssa pitää täysin paikkansa ja siitä oli eri medioissa juttua jo viime sekä tämän vuoden puolella.