http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 09, 2020

Jenkkiläiset F-35 hävittäjät tulivat Suomeen pakkohuutokaupattavaksi


Teksti: Teemu Vehkala

Lockheed Martin on tuonut Suomeen amerikkalaiset F-35 hävittäjät, jotka tuotiin Pirkkalan lentokentälle.

Vaikka roskalehdistön uutisissa väitetään, että hävittäjät tulivat tänne vaan testattavaksi muiden hävittäjien (Eurofighter Typhoon, Saab JAS 39 Gripen E, Dassault Rafale, Boeing F/A-18 Super Hornet), niin tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan nämä Lockeed Martinin valmistamat F-35hävittäjät tullaan myymään Suomeen jokatapauksessa, joten tämä ei silloin siitä pakkohuutokaupasta juuri eroa.

Lockeed Martin on suorittanut viimeisen vuoden aikana ankaraa lobbausta mm. Kokoomuksen ja RKP:n kansanedustajien keskuudessa ja sen luokan lahjukset on nyt sieltä varmasti maksettu, että jenkeistä nämä tulevat Hornettien korvaavat hävittäjät tulevat olemaan peräisin keinolla millä hyvänsä.

Neljä F-35 hävittäjää tuli Pirkkalan kentälle Arizonasta C-17 Globemaster kuljetuskoneen mukana.

Koelento-ohjelma HX

Sitten käynnistyy koelento-ohjelma HX, jonka aikana koevastustajina toimivat suomalaiset F/A-18 Hornet hävittäjät.

Mutta sitten se ikävämpi juttu, että mistä ne rahat näihin hävittäjiin otettiin ? 

No ryöstämällä työttömien taskusta Aktiivimallilla... 

Ryöstämällä palkansaajien lomarahoista 30 % pois. 

jne. 

Ei valtio niitä maksa omasta pussistaan, vaan sinä veronmaksajana joudut näiden yli 10 miljardin euron hävittäjien maksumieheksi.

Joten köyhän duunarin taskulla tullaan käymään vielä lähivuosina yhäkin ahkerammin ja tulevat Pääministerit syyllistävät vielä Suomalaiset siitä, että aivan kuin me olisimme syypäitä tähän, että valtion menot ovat koko ajan pakkasella ja velkamäärä sen kuin kasvaa. 

Että jos näillä hävittäjillä täytyisi vain päästä pelottelemaan sitä kuuluisaa isoa venäjän karhua, niin silloin tuo koko hintalappu tuollaisesta toiminnasta on täysin järjetöntä touhua.

Mutta koska NATO-kiimainen kenraalikunta on jo tehnyt päätöksen, että F-35 hävittäjät tänne tulevat, niin silloin Suomen valtioneuvosto joutuu tekemään heidän määräämän päätöksen ensi vuonna.

Lähteet: IS

 YLE