http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 05, 2020

Jo 9 ihmistä kuollut, jotka ovat tutkineet Anthony Weinerin läppärin sisällönTeksti: Teemu Vehkala

Jo 12 ihmistä ovat päässeet tutkimaan USA:n demokraattisen puolueen puheenjohtaja Anthony Weinerin läppärin (kannettava tietokone) sisällön ja nähnyt Hillary Clinttonia koskevan hyvin raakamaisen sisällön, kertoi yrittäjä ja aktivisti Michael Coudrey Twitterissä.

Nyt näistä 12:sta on jo 9 kuollut, mukaan lukien joukossa olevat New Yorkin (NYPD) poliisilaitoksen poliisit. Uhrimäärä sen kuin kasvaa, kun kyseessä on "Clinton bodycount".Ilmankos netissä ollaan repeilty jo vuosia tälle huumorimielessä tehdylle, mutta niin vakava aiheiselle kuvalle, jossa näkyy Clinttonien säätiön todistajansuojeluohjelman tila-auto, joilla todistajia kuskataan.


Hillary Clinton & Huma Abedin snuff video taustalla ?

Tästähän kohuttiin jo vuosia sitten, että kuinka Weinerin kannettavalta tietokoneelta löytyi yksi kansio, joka oli otsikoitu nimellä henkivakuutus.

Sieltä löytyi tämä video, joka on huhujen mukaan kuvattu tässä kohutussa Pizzagate kohuun liittyvässä Comet Ping Pong pitseriassa, josta löytyy muutamia pingispöytiä.Paikka sijaitsee Washingtonissa ja kyseisessä paikassa myös kuvattiin tämä Hillary Clintonin snuff video, jolla hän silpoo avustajansa Huma Abedinin kanssa pikkutytön hengiltä.

Videon lopussa Clinton sekä avustajansa Abedin silpovat tytön kasvot irti ja asettavat omien kasvojensa päälle, joka on osa tätä satanistista lapsiuhri rituaalia.Teidän ei tarvitse tästä aiheesta googlettaa kuin esim. Erzsébet Báthory, joka oli unkarilainen kreivitär ja sarjamurhaaja. joka kidutti pieniä lapsia ihmishengille ja demoneille satanistisissa eliitin rituaaleissa 1500-luvulla. 
USA:n demokraattisen puolueen jäsenestä John Podestasta levisi myös vuosia sitten salakuvattu video nettiin, joka on myös kuvattu Comet Ping Pong pitseriassa tiettävästi tuossa samassa huoneessa.

Siinä kuulee kuinka Podesta raiskaa pikkupoikaa ja huutaa hänelle koko ajan, että "sano minulle, että minä olen sinun isäsi".

Lisäksi hän kovistelee tätä pikkupoikaa huutamalla hänelle, että "luuletko olevasi oikein kova jätkä" jne. Tällaisia lapsienraiskaajia USA:ssa istuu kongressissa, mutta koska Podestalla on jo syytesuoja ja hän on myös CIA:n palveluksessa, niin ei näitä piruja kuin korkeintaan korkeimmat voimat pysäytä, jolloin he joutuvat lopulta vaihtamaan hiippakuntaa.

Hillary Clintonin snuff video oli Weinerin läppärillä tod. vain mahdollista kiristystä varten, mutta mitenkäs sille Weinerille sitten kävi vuonna 2017.

Hän putosi pois politiikasta ja sai 21 kuukauden vankeustuomion rivoista tekstiviesteistä teinitytölle.

Vuonna 2010 Kokoomuksen Ilkka Kanerva lähetti Suomessa myös rivoja viestejä 16 vuotiaalle teinille, jossa hän oli ensin kehunut tätä kauniiksia ja tiedustellut hänen seurustelutilannettaan ja seuraavaksi pyytänyt häntä käymään hänen luonaan Turussa. Ike ei tuolloin joutunut eroamaan, toisin kuin taas se vuonna Johanna Tukiaiselle lähetetty tekstiviesti "Kuullostaa lähes fantasialtaOletko pitänyt puutarhasi kunnossa" jne. vei Ikeltä silloisen ministerin salkun pois.

Weiner kuitenkin putosi kokonaan pois politiikasta ei noiden tekstiviestien takia, vaan sen vuoksi, koska hänen läppärinsä päätyi New Yorkin poliisille, jolla oli tuo äärimmäisen kiusallinen video hänestä ja hänen avustajastaan Huma Abedinista teurastamassa alaikäistä pikkutyttöä.

9 ihmistä on sen jälkeen täytynyt Deep Staten tiedustelupalveluiden murhata, jottei tuo Hillary Clintonin snuff video päätyisi vieläkään katsottavaksi julkisuuteen.


Tähän ylläolevaan Twiittaukseen taas en ota kantaa, että oliko se aito vai ei. 

Mutta vain n. vuorokausi tuon jälkeen putosi helikopteri maahan, jonka kyydissä olleet kaikki matkustajat kuolivat, mukaanlukien NBA:n koripallolegenda Kobe Bryant 13 vuotiaan tyttärensä kanssa. 

Että voisiko olle, että Bryant olisi saanut jostain tuon Hillaryn snuff videon ja olisiko hän ollut sen verran kovapäinen, että olisi halunnut vaarantaa oman henkensä sen vuoksi ? 

Ainakaan tuota kohutwiittiä ei enää löytynyt hänen seinältään tuon nettiin ilmestyneen kuvakaappauksen jälkeen. Toki Twiittejä voi myös Twitterin moderaattorit poistaa halutessaan. Joten mene ja tiedä.


Mutta kuitenkin faktahan on, että tuo Hillaryn snuff lapsen silpomisvideo ei ole mikään ainoa, joka tuolla mm. dark webissä on joidenkin nähtävillä.

Suomen KRP tutkii tälläkin hetkellä erästä kansainväliseen pedofiilirinkeihin linkittynyttä tapausta, johon myös liittyy näitä samanlaisia videoista, joissa ihan murhataan lapsia.

Mutta koska kyseessä on kansainvälisen poliittisesti vaikutusvaltaisen pedofilia-organisaation järjestöt, joihin liittyvät vielä pankkimaailman finanssieliitti, niin silloin KRP on siinä sarjassa valtahierarkiassa jo melko onnettomassa asemassa.Hollantilainen ex pankkiiri Ronald Bernard paljasti muutama vuosi sitten, että mitä nämä satanistien lapsien uhrausrituaalit ovat pankkiirien ja rikkaiden elitistien maailmassa.

Hänet kun aikanaan houkuteltiin ensin pankkiiriksi ja aika pian hänet kutsuttiin Yhdysvaltoihin Saatanan kirkon (Church of Satan) tilaisuuksiin ja hän ensin luuli, että heidän tilaisuudet olivat vain hauskoja puolialastomine naisineen ja alkoholitarjoiluineen. 

Mutta aika pian hän sai kutsun ensimmäiseen lapsiuhrausrituaaliin, jossa hänen piti todistaa ja olla mukana alaikäisen lapsen rituaalimurhassa. 

Mutta Bernard ei enää kyennyt osallistumaan lapsen murhaan, koska jokaisen näihin rituaaleihin osallistuvalta edellytetään, että jokainen iskee vähintään sen yhden iskun tikarilla siihen lapseen, joka siellä milloinkin uhrataan saatanalle.

Bernard joutui sitten lopulta lähtemään niistä piireistä ulos, muttei selvinnyt siitäkään ehjin nahoin, koska häntä kidutettiin lopulta niin pahasti, että hän joutui teholle asti. Mutta sen jälkeen joutui palaamaan pankkialalta toisiin kuvioihin. 


Moolok lapsiuhraus rituaali oli jo voimissaan babylonian ajoilla.
San Fransiscossa joka vuoden heinäkuussa on järjestetty aina vuodesta 1872 lähtien globalistien eliitin salainen Bohemian Grove, jonne osallistuu maailman rikkaimpiin kuuluvaa eliittiä. Mutta myös paljon kuuluisia poliitikkoja on ollut siellä mukana.

Klubin motto on kesäyön uni näytelmästä tuttu lause, "weaving spiders, not come here". Eli kutovat hämähäkit eivät tule tänne.

Kyseinen kesäyön uni näytelmä myös esitetään siellä, johon kuuluu aina myös lapsiuhri rituaali Cremation of care, jossa lapsi laitetaan aivan oikeastikin palamaan ja uhrataan saatanalle.
24. tammikuuta 1984 San Fransiscossa siepattiin 10 vuotias poika Kevin Collins, joka päätyi lopulta teuraaksi saman vuoden heinäkuussa järjestetyssä Bohemian Groven, Cremation of Care -lapsiuhrausrituaalissa.