http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 12, 2020

Europarlamentissa tapahtuu - Puhemieheltä vaadittiin rangaistuksia ikävistä puheenaiheista puhuville euroedustajille
Teksti: Teemu Vehkala

Europarlamentissa tapahtuu... Laura Huhtasaaren Twitter päivityksestä kävi ilmi, että europarlamentissa jotkut mepit vaativat puhemieheltä rangaistuksia tietyille euroedustajille, jotka olivat heidän mukaan pitäneet liian epämieluisia puheenaiheita.

Varmaan nämä epämieluisat puheenaiheet liittyivät Euroopan unionin pakolais ja siirtolaisongelmaan, jota edelleenkään ei saisi euro-elitistien mukaan kukaan kritisoida ilman sanktioita.

Onhan kyseessä hanke, jolla koko Euroopan kulttuuri-identiteetit on tarkoitus tuhota.

Huhtasaari kertoi myös, että kuinka europarlamentin virkamiehet yrittivät ottaa euroedustajilta lippuja pois, koska Euroopan komissio kielsi joitain viikkoja sitten kaikkien EU-maiden lippujen tunnukset europarlamentissa. Eli jos ette sitä vielä tienneet, niin tässä ylempänä on se meidän Suomenkin tuleva lippumme, joka lakkauttaa viimeistään 2025 Suomen koko itsenäisyyden ja vie täältä kaiken vallan pois Brysseliin. 

Siniristilippumme on sen jälkeen historiaa ja tilalle tulee tuo sininen kommunistinen keltatähtilippu.


Miksi EU-maiden liput kielletään liittovaltiossa ? 

EU-maiden liput kielletään EU:n liittovaltiossa sen takia, koska muuten se vaarantaisi koko uuden maailmanjärjestyksen toteutumisen, johon taas nämä vahvat kansallisidentiteetit eivät enää kuulu alkuunkaan.

Muutenkin jos EU:ssa olisi käytössä edelleen Euroopan unionin maiden liput ja itsenäisyys, niin silloin myös sitä Saksan haluamaa yhteistä EU-armeijaa olisi paljon vaikeampi lähteä rakentamaan.