http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 08, 2020

Jeremy Epsteinin pankkirahaliikenne heräsi uuteen eloon Epsteinin kuoleman jälkeen


Teksti: Teemu Vehkala

Epstein tapauksen syyttäjä vaatii nyt selvitystä siitä, että miksi aika pian Jeremy Epsteinin kuoleman jälkeen hänen varojaan alettiin siirtämään Virgin Island nimiselle pankkiliikkeelle, joka on ns. offshore-pankki.

Tämä kyseinen offshore-tili, joka oli rekisteröity Epsteinille aktivoitui joitain kuukausia Epsteinin kuoleman jälkeen, jolloin Epsteinin väitettiin hirttäneen itsensä sellissä. Mutta taisi kuitenkin tuon homman hoitaa eräät tiedustelupalveluiden ammattilaiset, jonka vuoksi kaikki sellin kamerat lakkasivat juuri tuolla hetkellä toimimasta.Offshore-tilille alettiin sitten siirtämään varoja Virgin Island nimiseen offshore-pankkiin Epsteinin varoista joulukuussa 15,5 miljoonaa dollaria joulukuussa 2019.

Pankki kuitenkin lähetti varoista 2,9 miljoonaa takaisin, jättäen tilille lopulta 12,9 miljoonaa donaa.

Sitten tuolla tilillä tehtiin myös tuon jälkeen jossain vaiheessa sellainen pieni 500 000 dollarin nosto.

Epsteinin kasaariveljet varmaan tarvitsivat pieniä käteisvaroja, mutta mistä näitä tietää. 

Se on kuitenkin hyvin omituista, että kuinka tuollaisen kuolleen Mossadille työskennelleen poliittisen kiristäjän ja miljonääriliikemiehen tilillä voi käydä tuollainen kuhina hänen kuolemansa jälkeenkin.

Jenkeissä kun on sellainen sanonta, että dead men don't talk, eli kuolleet miehet eivät puhu. Mutta en uskoisi, että kuolleet miehet käyvät vielä nostamassa rahojaan sen jälkeen, kun heidät on jo tuhkattu tai laskettu sinä elottomana mädäntyneenä ruumiina arkussa maahan.

Kun käsittääkseni siellä hauta-arkun sisällä ei enää pysty viettämään minkäänlaista siedettävää jetset elämää.

Lähde: Dailymail