http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 08, 2020

EU:n komissio - Ruotsin täytyy siirtyä euroon 2025 mennessä


Teksti: Teemu Vehkala

Euroopan komissio on alkanut painostamaan Ruotsin hallintoa, että sen tulee siirtyä euroon viimeistään vuoteen 2025 mennessä.
Saksan demarijohtaja Martin Schulz totesi jo vuonna 2017, että kuinka EU:sta on määrä tulla liittovaltio vuoteen 2025 mennessä ja kuinka vastustelijoiden täytyy lähteä ulos EU:sta.

Suomen talouslukuja jo hyvin kauan tutkinut Auvo Rouvinen selvitti, että paljonko tämä Suomen EU jäsenyys on jo maksanut rahalla mitattuna siihen verrattuna, että meillä olisikin ollut kaiken tämän EU-jäsenyyden ajan käytössä vahvan markan linja.


 Suomi ja Saksa 1981-2018 bkt henkeä kohden dollareissa.
Suomen lyhyen aikavälin talouskasvu 3 %


Tässä se näkyy Rouvisen tekemä kaavio, josta näkyy Suomen ja Saksan talouskasvu EU-vuosina.


Suomen hyvinvointitappio 1990-2018

Toteutuneen talouskasvun 3 % ja vahvan markan välinen erotus on se hinta, kun laskee tuon ylläolevan vihreän kaavion summat, joka päättyy sellaiseen lukuun kuin 331 067,19 dollaria vuoden 2010 silloisella dollarin kurssilla.

Rouvinen laski vielä optimin kansantulon menetyksen ja toteutuneen erotuksen vuonna 2018, joka oli 28 853 dollaria.

Mutta jos vielä laskee kokonaisuudessaan sen, että mikä hinta Suomelle on tästä EU:sta tähän mennessä ollut, niin se summa on melkoisen hurjaa luettavaa.

Se summa on yhteensä 1 655 000 000 000. Eli n. karkeasti 1700 miljardia dollaria.

Nyt varmaan ymmärrätte, että minkä luokan valtionpetokseen Paavo Lipponen (1998 Pääministeri) ja Sauli Niinistö (1998 valtionvarainministeri) syyllistyivät, kun he veivät Suomen euroon 90-luvun lopulla eduskunnan sekä Suomen kansalaisten selän takaa.

Eivät he toki olleet yksin tätä asiaa päättämässä, että Suomen valtion varat täytyi alkaa ryöväämään euroina yksityisomisteisten pankkien pankkiirien taskuihin.

EU on puhdas rikollisjärjestö, jonka komission edustajia ei olla valittu vapailla vaaleilla. 

Neuvostoliitossakin oli aikanaan ylimystössä se 14 kasvotonta miestä, jotka päättivät kaikesta. 

Jos ette ole vielä huomanneet, niin Euroopan union on alusta saakka muistuttanut valtajärjestelmältään Neuvostoliittoa ja näissä leikeissa aina lopulta talous alkaa näyttämään härän pyllyä ja ihmisillä menee lopulta todella huonosti. Eli sitäkö te suomalaiset odotatte ? 

Mutta taas nämä BREXIT ja Suomen mahdollinen FIXIT on todennäköisesti Euroopan komission harhautusta koko tässä leikissä, jossa on tavoitteena vain yhteinen liittovaltio lopuksi, jonka jälkeen jokainen EU:n jäsenmaa menettää myös lippunsa ja joutuu tuomaan sen EU:n kommunistisen keltatähtilipun tilalle. 

Lisäksi kaikkien liittovaltioon liitettävien EU-maiden valtionvarainministeriö lakkautetaan ja siirretään yhteiseksi Brysseliin.


Eurostoliiton tulevien vuosien tavoitteet

- Kaikki EU-maat euroon pakolla
- EU:lle yhteinen armeija (Angela Merkel tästä jo huuteli)
- Palkkojen leikkauksia, lomarahojen lakkauttamista
- Sosiaaliturvamenojen leikkausta
- Lisää EU-kolhooseja (Kuntouttava työtoiminta)
- Lisää työttömien aktivointeja (Aktiivisuustoimenpiteet)
- Lääkkeiden omavastuun heikennys
- Hoitomitoituksen heikennys

jne. Huomaatte varmaan jo tuosta, että Eurostoliiton johtajat ajattelevat vain omaa napaansa, eikä heitä voisi vähempää kiinnostaa, että miten jotkut keskituloisetkaan pärjäisi tässä EU:n piilo-kommuniseisessa kilpailujärjestelmässä.

Sen sijaan talouden nollakasvuohjelmalla menee hyvin ja massatyöttömyys lisääntyy hälyttävästi sekä saa aikaan paljon henkistä pahoinvointia, itsemurhia, hajoitettua perheitä, alkoholismia jne. 

Lähteet: https://www.ers.usda.gov/data-products/international-macroeconomic-data-set.aspx

 Aftonbladet

Auvo Rouvisen blogi (Uusi suomi)