http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 22, 2020

Tapaus Kärnä


Teksti: Teemu Vehkala

Muutama päivä sitten juorulehdissä ja iltapäivälehdissä oli pieni otsikko, että Keskustan kansanedustaja olisi lähettänyt naispuoliselle tuttavalleen ns. kikkelikuvan itsestään.



Tästä sitten syntyi "Kärnä kohu", mutta miksi tämä Kärnä kohu syntyi, niin siitä kerromme seuraavaksi.



Vaikka olisi kyseessä Keskustan poliitikko, niin jos he alkavat julkisesti vastustamaan monikansallisten kaivosyhtiöiden toimintaa, joka Kärnän kohdalla on ilmennyt hänen henkilökohtaisissa mielipiteissään Soklin kaivoshankkeesta.

Kun taas Keskustan kanta tässä norjalaisen Yaran ostamassa Soklin kaivoksesta on ollut taas aivan päinvastainen. 

Joten jos puoluekurin ohi joku kepulainen alkaa somessa huutelemaan globalismin vastaisia mielipiteitään, niin siinä vaiheessa eliitin operaattorit tarttuvat toimeen ja laittavat näistä kansanedustajista tai ministereistä löytyvää törkyä Seiska-lehtiin tuleville etusivuille ja näin saatiin aikaiseksi Kärnä kohu.

Joten mitä tämä todistaa muuta kuin sen, että politiikassa miltei kaikki on etukäteen suunniteltua ja käsikirjoitettua.

Poliittiset kohut ovat aina eliitin näpäytyksiä näille poliitikoille, jotka eivät tahdo pysyä ruodussa. Koska jos poliitikko alkaa vastustamaan globalistisen monikansallisen monopoliyhtiön toimivaltaa, niin silloin kohuuutisointi nostaa päätään ja nämä suunsa avanneet poliitikot joutuvat kohujen keskiöön.

Esimerkiksi jo pelkästään Bilderberg-ryhmän salaisissa kokouksissa jokaiselta ensimmäistä kertaa sinne osallistuvalta vaaditaan jonkinlainen selostus heidän henkilöhistoriasta, jota sitten voidaan käyttää tarvittaessa heitä vastaan, jos he alkavat juoruamaan niistä kokouksista myöhemmin jotain eteenpäin.