http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 10, 2020

Poliisit tunkeutuvat nyt ihmisten koteihin Kiinassa ja repivät ihmiset ulos kodeistaan
Osui silmiin tämä video äsken Twitterissä, joka on kuvattu Kiinassa.

Tuollainen tilanne olisi mm. Bill Gatesin märkä päiväuni, että se toteutuisi vielä joku päivä Euroopassa, että ihmisiä alettaisiin poliisivoimin hakea kodeistaan ja viedä joinnekin tartuntakeskuksiin.

Vaikka nyt ylipäänsä koko tämä koronavirus epidemia on tähän asti selvästi pelkkää eliitin pelottelua ja kun pelkkään kausi-influenssaankin kuolee enemmän ihmisiä kuin nyt tähän koronaan, niin mitään syytä pelkoon ei edelleenkään ole.Mutta Gates ja tämä muu Deep Staten klaani haluaa, että sinä pelkäät koronavirusta ja uskot, että siihen tuleva rokote turvaisi sinut ja lapsesi tai lapsenlapsesi koronavirukselta.

Samaan pelotteluun myös perustui tämä sikainfluenssalla pelottelu silloin vuosina 2009-2010.

BIG PHARMA:lle tämä touhu on alusta saakka pelkkää raakaa bisnestä, jota täytyy markkinoida parhaalla mahdollisella tavalla... Pelolla. 

Mutta jos et suostu pelkäämään, niin silloin BIG PHARMA on kusessa ja heiltä jää sinun osaltasi voitot saamatta.

Lääketeollisuudelle pelko = rahaa ja voittoja

Roskalehdistölle pelkoon perustuvat uutiset = rahaa ja voittoja

Illuminaatit eivät voi hallita maailmaa kuin vain pelolla, josta he saavat itselleen elinvoimaa. Heidän takanaan toki vaikuttavat nämä langenneet enkelit... Archonit, jotka aikanaan menettivät oikeudet luojan puolella ja luopuivat lopulta myös sieluistaan.

Mutta archonit pystyvät imemään ihmisistä vain ulos negatiiviset energiat kuten pelon ja vihan... 

Kun taas se päinvastainen positiivinen energia on sitä, joka taas on heille hyvin tuhoisaa.

Tämän vuoksi Illuminaatit pyrkivät pitämään mm. uutismedian siinä tilassa, että se tuottaa vain negatiivisia uutisia, eikä lainkaan positiivisia uutisia, jotta ihmisten värähtely saadaan pysymään riittävän alhaisena, että ihmiset pysyisivät helpommin kurissa ja ruodussa.