http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 11, 2020

Problem -> Reaction -> Solution - Deletoi Facebook


Teksti: Teemu Vehkala

Aina silloin kun ihmisiä aiotaan hallita jollain tulevalla muutoksella, niin tähän on käytetty hajoita ja hallitse kaltaisia keinoja, joita on mm. tämä 1.) luodaan ongelma 2.) syntyy julkinen reaktio 3.) Luodaan ennaltasovittu ratkaisu. Englanniksi tämä on problem->reaction->solution.Nyt Facebookin kohdalla on alkanut tuulemaan, kun viime aikoina joukko hyvin tunnettuja julkisuudenhenkilöitä kuten kauhukirjailija Stephen King, WhattAppin perustaja Brian Acton ja nyt vielä Elon Musk ovat vaatineet ihmisiä nyt poistamaan Facebook tunnuksensa.

Nyt voin kertoa yhden salaisuuden, että mistä moinen myllytys ? 

Katsos kun Facebook on viestintäsovellus, jolla on tällä hetkellä jo huimat 2,5 miljardia käyttäjää maailmalla. 

Nyt Facebook on kiilannut ihmisten viestisovelluksena jo sellaiseksi areenaksi, että siellä varsinkin tietoisen mielen heränneet ihmiset toimivat hyvin aktiivisesti siellä ja heidän viestinsä leviävät nopeammin kuin yhdenkään roskalehdistön propaganda. Joten luonnollisesti nyt nämä Deep State tason isokenkäiset elitistit ovat siellä hätää kärsimässä, että mitäs nyt tehdään, kun nuo digitaalisesti käytävän informaatiosodan etulinjat ovat jo ottaneet erävoiton.

Joten maksetaan muutama miljoona ensin Stephen Kingille, joka tulee sitten julkisesti kertomaan, että kuinka nyt Facebook on yäk homma ja hän lähti sieltä pois.

Elon Musk on taas vieläkin arvostetumpi julkisuudenhenkilö, joten nyt hänelle on varmasti myös maksettu lahjuksia, tai luvattu jotain muuta hyötyä julkisuudessa, kunhan hän alkaa lobbaamaan tätä, että nyt Facebookista täytyy lähteä ulos.

Tässä siis kävi juuri niin kuten ennustin jo vuosia sitten, että tästä CIA:lle ja NSA:lle sekä USA:n Darpalle rakennetusta tiedustelun jättiläisestä kasvoikin sellainen sovellus, joka kääntyikin näitä vallanpitäjiä vastaan.

Sillä Zuckerbergin ja muiden Facebookin kehittäjien alkuperäinen idea oli saada Facebookista mahdollisimman koukuttava sen vuoksi, että koska siellä ohjelmoidaan ihmisiä. Näinhän se ent. Facebookin kehittäjä Chamath Palihapitya sanoi julksesti.

Kun nämä isokenkäiset vallanpitäjät, jotka rahoittavat Facebookkkia... Niin he ovat ensimmäkseen hyvin vallanhimoisia psykopaatteja ja he eivät salli ihmisille itsemääräämisoikeutta, joten jos sellaista alkaa esiintymään mielipiteenilmaisun muodossa Facebookin puolella, niin nyt he painoivat paniikkinappulaa joukolla ja aloittivat tämän julkisen kampanjan, jolla Facebookin brändiä yritetään nyt heikentää.

Veikkasin jo vuosia sitten, että kuinka Microsoft saattaa havitella Facebookkia itselleen. Jos he tuon kaupan jossain vaiheessa tekisivät, niin sen jälkeen Facebook sovellus tulisi todennäköisesti tulevien Windows käyttöjärjestelmien yhteyteen vielä omana softana.


Näyttelijä Sacha Baron Cohen otti vielä Twitterissä kantaa siihen, että kuinka yhden miehen (Mark Zuckerberg) annetaan hallita 2,5 miljardin ihmisen näkemää tietoa.

Hän lisäsi vielä loppuun, että kuinka Facebookkiin tarvittaisiin joku viestejä hallinnoiva hallinto.

Cohen kun kirjoitti Twitteriin näin:

"We don't let 1 man control the information seen by 2.5 billion people", 

eli "Me emme anna yhden miehen kontrolloida sitä, mitä 2,5 miljardia ihmistä näkee".

Mutta huom. Illuminaatit kääntävät aina lauseet toisinpäin, että tuo lause heidän kielellään on, että "Emme salli sitä, että 2,5 miljardia ihmistä hallitsee tiedonlevitystä Facebookissa, jota taas yksi mies (Mark Zuckerberg) ei hallitse."

Tämähän oli jo puolisuora viesti siitä, että kuinka näitä yli 95 % tämän planeetan varoista ryöstänyttä eliittiä pelottaa se, että kansalaiset alkavat heräämään tästä valveunesta.


Asiahan on toki niin, että jos Zuckerberg on saanut ylempää käskyn, että nyt tämä koko Facebook tuhotaan, niin hän silloin joutuu tottelemaan määräystä. 

Mutta uskoisin, että tässä on kyse nyt juuri siitä, että niitä elitistejä pelottaa se, että miten 2,5 miljardin määrä ihmisiä kykenee ilmaisemaan mielipiteitään Facebookissa ja kun joukossa on näitä valveunesta heränneitä totuudentorvia, niin ilmankos näitä kulissien takana piileskeleviä globalisteja on alkanut pelottamaan tämä muutos, joten silloin asialle heidän mukaan täytyisi tehdä jotain.

Toki on aivan selvää, että vielä joku päivä tämä Facebook jää toiseksi, koska tilalle tulee jonkin vieläkin modernimpi sovellus, joka jättää Facebookin historiaan ja taakse.

Jos tässä nyt ennustaisin, että milloin tällainen toteutuu, niin minulle näytetään vuonna 2026 ja tuo sovellus tulee käyttämään enemmän kvanttipohjaista teknologiaa.Tietoisuuden vallankumous tapahtui jo

Näillä Facebookin somen informaatiosodan alustoilla käydyt taistelut totuuden ja valheiden välisessä informaatiosodassa päätyi nyt tilanteeseen, jossa nämä pelkoa ja epätietoisuutta levittävät ja suosivat tahot pelästyivät, koska Facebookin käyttäjämäärä kasvoi jo 2,5 miljardiin ja kuten myös heidän mielestä maailmassa on nytkin jo liikaa ihmisiä hallittavaksi, niin heidän mielestä myös Facebookissa on liikaa ihmisiä, joten tällä tämä tempaus selittyy.

Tämä tietoisuuden vallankumous on sellainen asia, että se lopulta myös vapauttaa Suomen tästä pimeiden voimien saatanallisesta yliotteesta. 

Sen jälkeen kun muutos tapahtuu, niin täällä ei enää yksikään korruptoitunut CIA:n lahjoma valtionjohtaja kumarra edes itään taikka länteen.

Joten ei tässä mikään Venäjä ole uhkana, vaan näitä elitistejä pelottaa aivan suunnattomasti se, että internetissä tämä vallankumous vapaudesta käydään ja sitä varten NATO onkin luonut oman hybridisodankäynnin doktriininsa.

Venäjä ei täällä tee mitään hybridisotaa, vaan se on pelkkä propagandistinen termi, jolla Suomen korruptoitunut hallitus kutsuu kaikkia suomalaisia some-aktivisteja, joiden internetissä harjoittama sananvapaus on näille isokenkäisille heidän mielestään erittäin suuri uhka.

Kun he katsos pelkäävät sitä, että jos Suomi saisi maana palautettua Norjan kaltaisen talousjärjestelmän, jolloin taas silloin enää näille valtionkassasta ryöstäville roistoille ei jäisi enää mitään käteen, koska he joutuisivat silloin menemään ensimmäistä kertaa oikeisiin töihin.

Mutta kuten varmaan olette nähneet, niin tämä EU:n eurostoliitto on Saksan talousmahdin johtama projekti ja Suomen EU jäsenyyden aikana kaikki tämä lähes 1700 mijardia euroa, jota tämä maa on maksanut hintaa EU-jäsenyydestä, niin nämä voitot ovat imuroituneet Frankfurtissa sijaitsevaan Euroopan keskuspankkiin.Mutta eivät ne Rothschildien pankkisuvun paronit tätä leikkiä tee rahan vuoksi, vaan vallan sekä kontrollin, koska he haluavat olla tämän planeetan kuninkaita, joilla on aina ylioikeus kävellä muiden valtioiden yli ja tuhota kaikki mikä liikkuu.

USA:n armeija on todellisuudessa heidän yksityinen palkka-armeijansa ja sitä he käyttävät mm. näiden heidän pankkiparoneille niskuroivien valtioiden kukistamiseen. 

Pentagonissa on salainen sotasuunnitelma vielä olemassa Kuuban varalle, jos CIA ei saa sinne nukkejohtajaa. Tämä johtuu siitä, että koska Kuuban keskuspankki ei ole vieläkään siirtynyt Wall Street omistukseen.

Venäjänkin kohdalla kyse on siitä, että Venäjän nykyinen keskuspankki ei ole Rothschildien hallinnassa.

Iranin kohdalla kyse on myös keskuspankkitoiminnasta, koska Iranin keskuspankki ei ole Wall Street pelureiden omistuksessa. 


Lähteet: BBC

IS