http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 02, 2020

Harvardin tiedemies otettu kiinni, epäiltynä viruksen tehtailusta


Teksti: Teemu Vehkala

Harvardin tiedemiehiin kuuluva Charles Lieber sekä kaksi kiinan kansalaista otettiin kiinni, kun he yrittivät salakuljettaa biologiseksi aseeksi tehtyä virusta Kiinaan.

Nyt tapaus hiertää jo Kiinan ja USA:n välisiä suhteita pahasti.

Lieber on asnioitunut Harvardin kemian osaston professori, joka kahden kiinalaisen Bostonin yliopiston tutkijan kanssa kuuluvat järjestöön nimeltä Liberation Army.Toinen näistä kiinniotetuista kiinalaisista on taas syöpätutkija, joka yritti salakuljettaa Kiinaan 21 biologisen sodankäynnin materiaaleja.

Ei liene sattumaa, että kuinka Lieber vastaanotti jo vuonna 2018 peräti 50 000 dollarin shekin Wuhanin yliopistolta ja hänelle annettiin vielä 1,5 miljoonaa dollaria rahaa laboratoriokokeisiin ja tutkimuksiin Wuhanin yliopiston, sanoi Bostonin alueellinen syyttäjä.

Onhan se nyt luonnollista, ettei tätä koronavirusta mikään Bill ja Melinda Gates onnistuisi kuin korkeintaan rahoittamaan. Mutta eivät he ainoat rahoittajat ole, sillä aivan varmasti mm. Rothschildien, Rockefellerien pankkisukujen säätiöiltä on varmasti tullut jokinen miljoona tuohon koronaviruksen kehittelyyn lahjoituksina.

Nyt Trumpin hallinto on kuulemma samaan aikaan pidättänyt kiinan kansalaisia, jotka työskentelevät näissä kuvioissa. 

Tämän jutun sai selville mikäs muu sivusto, kuin ZeroHedge, jonka toimitukselta löytyy paljon enemmän munaa kuin yhdeltäkään suomalaisen valemedian toimittajalta.

Mutta kuten tiedämme, niin Helsingin-Sanomien, Iltasanomien ja Iltalehden toimittajien ei ole oikeus harjoittaa tutkivaa journalismia, koska siinä ilmenee yleensä aina liikaa totuuksia, joka taas muuttaisi läntisen valemedian valheettomaksi mediaksi, jolloin ei taas voitaisi kontrolloida ihmisten ajatuksia muokkaamalla yleistä poliittista mielipidettä (poliittinen korrektius), joista kaikkien on aina oltava samaa ja yhtä mieltä.

Sillä tällaiset valemedian toimittajat eivät tee juuri muuta kuin istuvat koneillaan ja kääntävät Reutersin uutistoimitukseen juuri saapuneita uutissähkeitä, joita sitten tv-uutisten ja radiouutisten toimittajat toistavat papukaijoina. Joten mitä tällainen copy paste journalismi muuta on kuin papukaijajournalismia, josta on totuus kaukana, koska Reutersin päärahoitus tulee Rockefellerien yhdistyksiltä.Maailman depopulaatio-ohjelma on olemassa

Kyllä maailman depopulaatio-ohjelma on olemassa, mutta tämä koronavirus ainakin tähän mennessä on ollut pelkkää puhdasta pelottelua, jota myös tämän pelkohysterian levittäjät tuolla lääketehtaissa myös toivovatkin, koska se tuo heille miljardien voitot koronarokotteista mitä enemmän ihmiset pelkäävät tätä virus hysteriaa, vaikka kyse on pelkästä hengitysteiden infektiosta, johon kuuluu pelkkää kuumetta, lihassärkyä jne. 

Mutta tästä maailman väestön depopulaatio-ohjelmasta keskustellaan enemmänkin mm. Trilateraalisen Komission sekä 300 miehen komitean sisällä kesken.

Entinen näiden ajatushautomoiden jäsen Cyrus Vance loi jopa oman suunnitelmansa siitä, että kuinka koko maailmanväestöä täytyisi saada vähennettyä yli 50 % jonnekin 2025 vuoteen mennessä, mutta jos nyt vuosia katsoo, niin melko kiire tulee.

Eikä tämä porukka sen verran tyhmää ole, että he oikeasti laittaisivat ilmateitse ja hengitysteitse leviävän viruksen tänne leviämään, joka olisi tappava, koska muuten he kuolisivat siinä samalla itse. 

Kyse onkin pelkohysteriasta, jotta ihmiset saadaan pysymään pelossa, joka on erinomainen keino hallita suuria ihmismassoja, jotka pysyvät silloin parhaiten kurissa.  

Sillä pelko on lähes ainoa keino, joilla tämä Deep State globalistien eliitti voi edelleen roikkua maailman kulisseissa vallan kahvassa näkymättömästi muilta, koska vieläkään heitä ei ole paljastettu julkisesti tai alettu viemään Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen vangittavaksi.

Faktahan on, että kyllä niitä tappaviakin viruksia on olemassa näissä roketehtaiden kuten Baxterin laboratorioissa. Mutta jos ne sieltä päästettäisiin leviämään maailmalle, niin täällä kuolisi helposti koko maailman väestö kerralla ja heidän seassaan myös nämä satanismiaan harjoittavat Deep Staten elitistit. 

Joten mielummin he rahoittavat tehottoman koronavirus rokotteen, jota aletaan kohta pakkohuutokauppaamaan pitkin maailmaa ja Eurooppaa.

Lähde: ZeroHedge