http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2014

Yhdysvallat lähettää joukkojaan Viroon sotaharjoituksiin
III-maailmansodan eskalaatio sai taas uuden käänteen, kun Yhdysvaltain armeija lähettää joukkojaan Viroon sotaharjoituksiin. Yhdysvaltain armeijan joukkoja lähetetään myös Puolaan.

Virallisesti NATO ilmoitti, että se aikoo tällä keinoin rauhoittaa Venäjän pelosta kärsiviä Itä-Euroopan ja Baltian maita. Voiko mitään järjettömämpää selitystä tälle enää löytyä. Aivan kuin NATO tulee Suomeen turvaamaan Venäjän ja Suomen  rajoille rauhaa Kimmo Sasin (kok.) mukaan. Suomen ja NATO:n kanssa tehtävä salainen integraatio/isäntämaasopimus ja sen tarkoitus ei eroa II-maailmansodan operaatio barbarossasta millään tavalla. 

Tuolloin Natsi-Saksa solmi Suomen kanssa sopimuksen, että Natsit saisivat hyökätä Suomen kautta Neuvostoliittoon. Tällä kerralla vaan tuo Natsilippu on vaihtunut NATO:n ja USA:n lippuun ja merkillistä on vielä se, että kummassakin kansallisessa tunnuksessa löytyy tuo kotka.

Kaikki tämä USA-VENÄJÄ suursotaan tähtäävä poliittinen agenda on peräisin pimeyden ja ns. materianvoimien taholta. Se käsittää kaiken tämän aikakautemme aikana vallitsevan pahuuden ja pimeyden itsessään. Jos asiaa kysytään ihmiskunnalta, niin enemmistö ei täällä kuitenkaan halua suursotaa ja tuota ääretöntä verenvuodatusta. 

Mutta ongelma on siinä, että kuka on vallassa ja niin kauan kuin Sionistinen valtaeliitti on vallassa ja pyörittää tätä planeettaa eteenpän kuin jollain yksittäisellä shakkilaudalla, niin yksikään valtio ja sille kuuluva itsemääräämisoikeus ei tule olemaan turvassa. Sillä illuminatin mukaan valtiollinen itsemääräämisoikeus tulee lopulta poistaa jokaikiseltä valtiolta maailmassa ja tuoda tilalle fasistinen vaihtoehto, johon koko uusi maailmanjärjestys perustuu.Itsenäisesti ajattelevat ihmisryhmät kun ovat heille suurin uhka mitä maa päällään kantaa ja tämän vuoksi Sionistiset mediakorporaatiot hallinnoivat koko maailman uutismediaa vain muutaman suuren mediakorporaation kuten REUTERS-AP avulla. Tämä uutispropaganda on hyvin toistettua ja useat tuhanne uutiskanavat toistelevat päivittäin lausetarkasti samat propagandaviestit, jotka sitten tulevat myös meidänkin YLE:ltä ulos. Tätä Israelilaiset Sionistit nimittävät Hasbaraksi, eli valtaväestön mielipiteenmuokkaukseksi ja todellakin jokainen viesti joka sanotaan mediassa, niin se rekisteröityy jokaisen kuulijan alitajuntaan ja tätä kautta pitää meidät kollektiivisesti ns. ruodussa.

Siinä vaiheessa kun kriittinen massa ihmiskunnasta on herännyt, niin Sionistinen valtaeliitti on hävinnyt koko pelin ja se on sen jälkeen heille täysin GAME OVER. Valtiollinen itsemääräämisoikeus palautetaan tuon vaiheen jälkeen ja yksikään poliitikko ei enää tule olemaan ns. läpeensäpaska ja korruptoitunut, kuten tähän mennessä. 

On hyvin vaikea lähteä ennustamaan sitä ajanjaksoa jolloin tähän tilanteeseen vihdoin päästään, sillä ottaen huomioon nykyisen maailman salaisen valtaeliitin yhteenlasketun omaisuuden. Kun jo pelkästään Rothschildeilla on hallussaan maailman suurimmat kultavarannot. Peräti n. 500 000 kuutiometriä kultaa piilossa eripuolilla maailmaa, että siinä jo yksistään on sellainen suku, että eivät paljon enää paskalle taivu tuollaisen kultamäärän kanssa. Samoin Rockefellerien yhteenlaskettu omaisuus on myös piiloteltu viimeistä myöten mm. Sveitsin salaisille pankkitileille, jottei Forbes-lehti edes huomaisi heidän todellista omaisuuttaan.

Kummatkin suvut ovat edelleen suurimpia pelureita ns. valtaeliitin ajatushautomoiden poliittisissa kabinettikerhoissa, joissa suunnitellaan koko ajan tämän globaalin NWO-hegemonian etenemistä ja suurimpana uhkana he pitävät juuri tätä tietoisuuden evoluution vallankumousta. Eli internet ja sen aikaansaama muutos, joka vie heiltä pian vallan kokonaan pois.Mutta kaikki tämä useiden blogistien sekä nettikirjoittelijoiden harjoittama kansalaisaktivismi on suorastaan myrkkyä tälle Hasbaralle. Sillä kaikki tällainen sotii suoraan tuota valkoisesta talosta ja Pentagonista käsin käytävää informaatiosodankäyntiä vastaan. 

Kynä on siis todellakin miekkaa terävämpi ja tässä yhteydessä tuo kynä = tietokoneen näppäimistö ja internet. Joten tämä olisi kaikkien jo vihdoin aika sisäistää ja ymmärtää, että kuinka suuri vaikutus jokaisen yksittäisen ihmisen omalla tietoisuudella ja toiminnalla sekä aktiivisuudella on tähän globaaliin informaatiosodankäyntiin. Sillä pienikin yksittäinen teko, jolla joku yksilö pyrkii saamaan muita massoja hereille johtaa lopulta siihen, että yksilöt heräävät ja saavat aikaan domino-ilmiön.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/lehti_yhdysvalloista_joukkoja_sotaharjoituksiin_viroon/7197946