http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 15, 2014

Vaaralliset NATO-kähminnät ovat käynnissä


Suomen valtion kulisseissa on tällä hetkellä käynnissä kovempaakin kovemmat NATO kähminnät.

NATO:n pääsihteeri Anders Foght Rasmussen on jo ilmoittanut, että nyt ovi on auki uusille jäsenmaille.

Tässä nyt vaan on kyse paljon vaarallisemmasta asiasta Suomen valtion turvallisuuden kannalta kuin koskaan ennen. Sillä Suomea ollaan nyt viemässä kaikessa hiljaisuudessa sotilasliitto NATO:n jäseneksi ja jäsenyys saatetaan ilmoittaa jo 9 vuorokauden kuluessa kansalta kysymättä.

Joten näin ollen tämä tulisi olemaan mitä suurin maanpetos, ketkä sen takana sitten ovatkin. Sillä se rikkoisi samantien Suomen Venäjä-suhteet ja pohjimmiltaan näissä NATO-kähminnöissä on kyse NATO:n sotilastukikohdista joita Suomeen aiotaan rakentaa välittömästi Venäjän rajoille. Heti sen jälkeen kun Suomen NATO jäsenyys on julkistettu. Sääli vaan, että Suomen ja Venäjän välinen sopimus 90-luvulla estää Suomen NATO-jäsenyyden.

Suomen NATO-jäsenyys on talous ja valtaeliitin mukaan pakkorako, koska Sionistisella sotilasmahdilla ei ole varaa jättää Suomen kokoista valtiota pois suursodasta, jolloin taas Venäjälle hyökkääminen olisi paljon hankalampaa mm. NATO-maa Norjan kautta.

Jenkkikonsultit tekevät nyt kaikkensa, jotta Suomi saataisiin vivutettua NATOO:n kansan seläntakana näiden seuraavien vuorokausien aikana. Mutta Suomen kansa ei tule hyväksymään NATO-jäsenyyttä missään vaiheessa.

Moniko teistä olisi halukas lähtemään Venäjän tykinruoaksi NATO:n tähden? 
Eikö kukaan nyt tajua, että tässä SIonistinen eliitti käyttää Suomen valtiota tulevan suursodan (III-maailmansota) shakkinappulana heidän omissa uuden maailmanjärjestyksen poliittisissa hegemonia pyrkimyksissään.

Väestön olisi siis herättävä ja pikaisesti, jotta vielä se itsenäinen Suomi saataisiin palautettua takaisin ja näytettävä ovea näille fasistista taloushallintoa kannattaville Sionistipankeille/pankkiireille.  Kataisen hallinnon aikana otetut 47 miljardia velkaa on suora todiste siitä, mitä aikaansaa se kun valtiolla ei ole oikeutta painaa omaa valuuttaa. Vaan se on yksityistetty yksityisille pankeille kuten Euroopan Keskuspankille, jotka ovat Sionistien käsissä.