http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 17, 2014

Syyriassa 2013 käytetyt kemialliset aseet olivat made in USA

 

Syyriassa viimevuoden puolella toteutettu Syyrian kansalaisten joukkomurha kemiallisilla aseilla oli toteutettu tarkemmin Yhdysvaltalaisvalmisteisilla sariinikaasuilla. Tämä kävi selville, kun eräs tutkiva journalisti Seymor Hersh kertoi omien tutkimustensa tuloksia. 

Syyriassa 2013 syksyllä kuvatussa videossa näkyy kemiallisia aseita, jotka on toimitettu maahan Georgiasta. Niiden toimittamisen Syyriaan hoiti kuitenkin Yhdysvallat. 

Yhdysvaltojen ent. senaattori Richard Lugar avusti tässä kemiallisten aseiden salakuljetuksessa Georiasta, Turkin kautta Syyriaan.

Jeffrey Silverman sanoi myös Veterans Today -lehdessä, että kohta tulee myös sekin paljastumaan miksi niin paljon rahaa on käytetty yhteen laboratorioon kuin 300 miljoonaa dollaria. Sekä miten USA ja Turkki sekä Saudi-Arabia ovat hyödyntäneet Georgiaa toimittaessaan kemiallisia aseita eteenpäin maailmalle.

 

Eli ensin USA toimitti kemialliset aseet salakuljetuksella Georgiasta, Turkin kautta Syyriaan kapinallisille. Jotta kapinalliset lavastaisivat kemiallisten aseiden iskun, josta Yhdysvallat etunenässä syyttäisi Syyrian hallintoa.

Sitten tällä John Kerryn kuminaamalla on vielä pokeria uhota maailmalla, kuinka Syyrian hallinnon temppu tulee tuomita sotilaallisella interventiolla Syyriaan. 

Sillä tätä USA:n sotilaallista interventiota Syyriaan haettiin syyskuussa 2013 kovemmin kuin koskaan, mutta Venäjän diplomatia esti kuitenkin aikeet ja Sionistit jäivät jälleen nuolemaan näppejään. Heille tuli takkiin kuten Georgian ja Etelä-Ossetian konfliktissa. Eli ei syntynytkään heidän toivomaansa suursotaa.

Nyt kuitenkin kaikki tuo mitä tapahtuu Ukrainassa, niin kaikki merkit viittaavat siihen, että siellä yritetään aikaansaada jälleen suurempaa sotilaallista konfliktia ja pääprovokaattorina on jälleen kerran Yhdysvallat (Maailman salainen Sionistihallinto).

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9322 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=10332 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9526