http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 07, 2014

Forth Hoodin ampumavälikohtaus oli lavastettu
Forth Hoodin sotilastukikohdassa Teksasissa viime torstaina sattunut ampumavälikohtaus on paljastunut lavastetuksi.

FBI aloitti pari päivää ennen lavastettua ampumavälikohtausta propagandakampanjan, jossa se ilmoitti etsivänsä muslimiperäistä mieshenkilöä, joka suunniteli Jihad iskua.

Forth Hoodin ampumavälikohtauksesta epäilty Ivan Lopez oli palvellut ennen Irakissa.


Forth Hoodin ampumavälikohtauksesta epäilty Lopez oli kirjoittanut median mukaan omalle facebook sivuilleen mm. Sandy Hookin kouluampujasta Adam Lanzasta. Hän kirjoitti, että kuinka hänenmukaansa Lanza kuvitteli olevansa mielisairauden uhri seurauksena riippuvuudesta väkivaltaisiin peleihin. Lopez uskoi Lanzan hakeneen kansainvälistä huomiota.

Tämänkaltaiset kannanotot kouluampumisista viittaavat ampumavälikohtauksien informaatiosodankäyntiin ja tällaisen uutisoinnin takana miltei aina on Pentagonin sotilastiedustelu. Pelkkä todennäköisyys sille, että Forth Hoodissa olisi tapahtunut oikeasti aito ampumavälikohtaus juuri tämän FBI:n ilmoituksen jälkeen on täysin epätodennäköinen. Samoin se, että pääepäilty ottaisi vielä kantaa edellisiin Yhdysvalloissa tapahtyneisiin kouluampumisiin.

Kaikki nämä mediassa hehkutetut ampumavälikohtaukset Yhdysvalloista on tuotettu saman informaatiosodankäynnin kautta. Muutamia ampumavälikohtauksia sattuu myös tämän aseiden totaalikieltoon tähtäävän informaatiosodan ulkopuolella ja niistä tapauksista ei lehdet kirjoittele viikkotolkulla.