http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 25, 2014

Kohta Kiovan fasistijuntta on historiaaVenäjän armeijan prikaatit etenevät kohti Ukrainan rajaa tällä hetkellä. 

Venäjän ulkoministeriön mukaan ehkäisevässä sotilaallisessa interventiossa on mukana 11 000 sotilasta, 160 panssarivaunua, yli 230 rynnäkköpanssarivaunua ja 150 tykkiä ja n. 30 hävittäjää.Odotettavissa on tod. samanlainen operaatio mitä nähtiin 7-12.8.2008 Etelä-Ossetiassa. Jossa Venäjän armeija meni väliin Georgian armeijan aloittamaan konfliktiin, jossa se oli tappanut Etelä-Ossetian pääkaupungissa mm. Venäläisiä rauhanturvaajia sekä siviilejä.

Sionistinen maailmaneliitti yritti tuolloin aloittaa III-maailmansotaa tällä provokaatiolla, mutta Venäjän armeija tekikin vain ehkäisevän sotilaallisen intervention ja Georgian armeija kukistettiin seitsemän päiväisessä sodassa.

Valkoinen talo aloitti kiukuttelunsa välittömästi tuon sotilasoperaation jälkeen ja hyökkäsi syyttelevästi Venäjää koko jutusta. Kun se tuli ja keskeytti Sionistien III-maailmansodan  eskalaation, hyi hyi.

 

Voisin kyllä jo melkein ennustaa, että siinä vaiheessa kun Venäjän armeija on ylittänyt Ukrainan rajan, niin 30 vuorokauden sisällä on Kiovan fasistijuntta luopunut vallasta paskat housussa ja enää yksikään natsi ei hillu kadulla. Jonka jälkeen Valkoinen talo vetää herneet nenään ja alkaa hautomaan sotilaallista kostoa, joka sitten eskaloituu vuoden loppuun mennessä erittäin jännittyneeksi kahden suurvallan väliseksi konfliktiksi, kylmän sodan hengessä. Mutta USA:n Sionistinen armeija sekä Kiovan fasistijuntta tässä kuitenkin janoaa ns. verta, ei Venäjä.