http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2014

NATO-haukka Salolainen ärähti, kun NATO-sopimus salattiin eduskunnaltaNATO-haukkoihin kuuluva Pertti Salolainen (kok.) ärähti kuultuaan, että Suomen kanssa tehty salainen NATO-sopimus on salattu eduskunnalta.

Näyttää tulevan tavaksi, että eduskunnan ulkoasiainvaliokunta saa tiedon tärkeistä ulkopolitiikan tapahtumista tietovuotojen ja tiedotusvälineiden välityksellä, Salolainen toteaa.

Suomen Nato-jäsenyden kannattajaksi tiedetyn Salolaisen mukaan ulkoasiainvaliokunta on "kovistellut hallitusta tällaisesta tilanteesta, joka on selvästi perustuslain tarkoittaman eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan tiedonsaantioikeuden vastainen".

Kansanedustajien asema on kestämätön kun tiedotusvälineet tulevat kysymään kommenttia sopimuksesta, josta ei ole tietoakaan, mutta joka on julkaistu hetki sitten jossain tiedotusvälineessä, Salolainen sanoo.

Sunnuntaisuomalainen vuoti Suomen NATO:n kanssa salaisesti tehtyn isäntämaasopimuksen, jonka Katainen tänne juonitteli Yhdysvaltain hallinnon painostuksesta. Suomi on nyt allekirjoittamassa tämä salaisen NATO-sopimuksen toukokuussa.

Mitähän tähän uutiseen voi vain todeta, että ilmeisesti Salolainen ei istu sitten tarpeeksi korkeissa kabinettikerhoissa Kokoomuksessa, joka on varsin outoa. Ylipäänsä miten NATO-haukka voi raivostua siitä, että Suomea ollaan viemässä NATOO:n salaisesti?


Lähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/68483-kansanedustaja-salolainen-raivostui-nato-sopimus-salattiin-eduskunnalta