http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 24, 2014

Utöyan verilöyly oli kosto Norjan yrityksille irtaantua Natosta 


Utöyan verilöyly oli kosto Sionistiselta maailmaneliitiltä, koska Norja oli aiemmin yrittänyt irtaantua sotilasliitto Natosta. Mutta miehitetylle valtiolle tällainen ei oikein ole enää mahdollista, sillä Natsi-Saksa miehitti Norjan II-maailmansodan aikana.

Sotilasliitto NATO kun toisinsanoen edustaa noita Natseja nykyajalla ja niidenkin takana pääorganisaattorina toimii Sionistinen näkymätön käsi.

Se on totta, että Utöyan saarella oli ollut vain muutama päivä ennen verilöylyä Israelin vastainen mielenosoitus, johon myös silloinen pääministeri Jens Stoltenberg otti osaa.

Mutta tuo, että mistä Stoltenberg sai muutama päivä ennen Utöyan ja Oslon tapahtumia tiedon Venäjän sotilastiedustelulta, että tällaista tulisi siellä tapahtumaan ja oli vielä soittanut paria päivää ennen Utöyan verilöylyä Venäjän Vladimir Putinille ja vaatinut Venäjää apuun ? 

Venäjän sotilastiedustelu kun oli vakoillut tiedon CIA/Mossad taholta, joista jälkimmäinen lähetti vielä kommandonsa ampumaan noita sosiaalidemokraattinuorten leiriläisiä ja tämän takia Norjan poliisin erikoisjoukoilla kesti peräti 1 tunti ja 19 min. tulla tuonne 600 m päässä olevalle saarelle. Koska sieltä piti ensin saada varsinaiset murhaajat pois, eli nämä Israelin Mossadin miehet. Breivik oli vain yksi syntipukki heidän keskellä.

Kaikki silminnäkijät peloteltiin tai maksettiin hiljaiseksi ja julkisuudessa ei olla Utöyan tapahtumien jälkeen enää kuultu silminnäkijöiden tarinoita, että saarella oli useampikin ampuja.
Yhdysvaltalainen kirjailija dr. David Duke kertoi, että aika pian Utöyan tapahtumien jälkeen eräälle Israelilaiselle sivustolle kantautui tieto, että saarella oltiin pidetty Israelin vastainen mielenosoitus vain muutama päivä ennen Utöyan verilöylyä ja aika pian foorumille alkoi ilmestymään julkisia kannanottoja, kuinka näiden Norjalaisnuorten kuuluikin ja ansaitsikin kuolla, koska he olivat Israelin vastaisia. Eli tuota ns. jumalan valittua kansaa vastaan.

 

Utöyan verilöylystä tuomittu Anders Breivik on itse äärimielinen Sionisti. Että tässä suhteessa ei liene epäselvää, että miksi juuri hänet valikoitiin tuoksi henkilöksi, josta sitten leivottiin tuon verilöylyn pääsyntipukki.

Sotilasliitto NATO:n laajenemispyrkimykset eivät eroa juuri mitenkään Natsi-Saksan II-maailmansodan aikaisista laajenemisista. Sillä Natoa ohjaa aivan sama näkymätön käsi kuin myös Euroopan Unionia.

Tuosta Nato kartasta selvästi huomaamme sen, että kuinka valkoisella merkityt valtiot Ruotsi ja Suomi sekä vihreät maat Kroatia, Ukraina sekä Georgia ovat Natossa seuraavia liittoutumiskohteita. Mutta nyt Ruotsi ja Suomi on pakotettu solmimaan Naton kanssa salainen isäntämaasopimus.

Mutta jos sopimukseen ei päästä, niin Natolla on tarvittaessa uusia Breivikkejä käytössä. Esim. Suomessa aiempien keskustavetoisten hallituksien aikana tämä Nato juonittelu ei oikein edennyt tarpeeksi täällä. Joten sitten Mossad/CIA sai aikaan Myyrmäen pommi-iskun sekä peräti 2 kouluampumista vuoden sisään. Mikä on jo aikamoinen saldo n. 10-vuoden sisään.Suomen ei tule missään tapauksessa solmia Naton kanssa minkäänlaisia sopimuksia ja tämä toukokuussa ratifioitava salainen isäntämaasopimus tulee mahdollisen poikkeustilan myötä viemään Suomen mukaan III-maailmansotaan.

Tämän valtiomme EU:ssa menetetyn itsenäisyyden palauttaminen tulisi aloittaa välittömästi ja samalla saisimme takaisin valtiollisen oikeuden omaan valuuttaan. Jonka jälkeen meidän ei tarvitsisi enää olla riippuvaisia Sionistipankkiirien keinotteluista, jotta valtion talous pysyisi kasassa. Sillä tämä nykyinen EU:n aikainen talouspolitiikka kaikkine keinottelevine Sionistipankkiirimafioineen tulee viemään Suomenkin talouden aivan kuralle ja sitten alkaa pakolliset säästökuurit ja ns. taloudenelvytystoimet.

Islanti näytti jo Sionistipankkiireille ovea ja se onnistui, koska he eivät olleet vielä EU:ssa.  

Suomen tulee pystyä säilyttämään oma itsenäinen talous ja turvallisuuspolitiikka. Mutta nykyiset päättäjät eivät siihen kykene, koska heillä on jo NATO-paskat housuissa.