http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 26, 2014

Haglund valehteli Suomen kansan Nato-kannastaPuolustusministeri Carl Haglund (r) valehteli Helsingin-Sanomille Suomen kansan Nato-kannasta.
"Asiat muuttuvat sinä päivänä, kun johto sanoo, että meidän täytyy liittyä Natoon", Haglund sanoi Tallinnassa järjestetyssä turvallisuuspoliittisessa konferenssissa.Eero Lehden (Kok.) omistaman Taloustutkimus Oy:n gallupit ovat viimeaikoina olleet yhä törkeämpiä valheita sekä Helsingin-Sanomien NATO agenda on kulkenut Sanoma-yhtiön kanssa jo Aatos Erkon ajoista saakka.

Tämä Suomen kansan Nato-kanta on todellisuudessa koko ajan kielteinen, mutta nämä Sionistiset mediat kuten HS, IL, IS, YLE jne. tulevat valehtelemaan loppuun saakka tämän Suomen kansan Nato-kannan ja ne tulevat noudattamaan tätä USA:n valkoisen talon määräystä, että Suomen Nato-kannatusluvut on väärennettävä valehtelemalla ja nämä Nato-kannatusluvut tullaan valehtelemaan toukokuun lopussa eurovaalien jälkeen, koska informaatiosodankäynti NATO:sta on edelleen kesken.

Sitten sen jälkeen tuodaan tämä shokkiuutinen Suomen kansalle, että Suomi on tehnyt Naton kanssa isäntämaasopimuksen, joka sallii poikkeusolosuhteissa USA:n armeijan sekä NATO:n tuovan tänne koko sotakalustonsa sekä joukkonsa satamia myöten.

Kyseinen sopimus on salainen ja sen näkee jo siitä, että jos siitä pyytää Suomen julkisuuslakiin vedoten tietoa Suomen eduskunnalta, niin saa sieltä kirjallisen vastauksen että kyseinen sopimus on salainen ja sopimuksen sisältöön ei ole Suomen kansalla oikeutta. Mutta mitä sanovat poliitikot, kun väittävät tätä sopimusta julkiseksi. Kokeillaanpa... Pistetään eduskunnan kansliaan sähköposti ja pyydetään lupaa nähdä noita kassakaapissa olevia dokumentteja.

http://www.hs.fi/politiikka/a1398476867594?jako=c997ee4f8a4bbcf63b88387c51a96498&ref=fb-share