http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 10, 2014

Internetin globaali sensurointihanke käynnissäTiistaina 8.4.2014 maailmalla uutisoitiin siitä kuinka internetistä löytyi vakava tietoturva-aukko lukuisten tietoturvapalveluiden liikennettä salaavasta OpenSSL-salauksesta. Joka nyt kuulemma mahdollistaa mm. jopa pankkitietojen ja salasanojen kaappauksia.
Kyse voi kuitenkin olla paljon suuremmasta mitä uutisoidaan, sillä globalistien suusta ei ole viime vuosina kuulunut oikein mitään myönteistä internetistä. 

Illuminatin valtaeliitin vaikutusvaltaisimman Rockefellerien pankkiirisukuun demokraatti Jay Rockefeller ärjyi jokunen vuosi takaperin, kuinka internettiä ei olisi saanut koskaan keksiä sekä uhitteli samalla myös, että kuinka mediakorporaatiot voisivat halutessaan lakkauttaa vaikka kaikki suurimmat Yhdysvaltain televiokanavat.


 

Todellisuudessa kaikki suurimmat huolenaiheet jota valtaeliitillä on internetin suhteen liittyvät valtaväestön globaaliin heräämiseen. Obamankin neuvonantajana toiminut  Zbigniew Brezinski käyttää tästä termiä "globaalin väestön poliittinen herääminen", jota talous ja valtaeliitti pelkää eniten. Koska se heikentää heidän totaalitaarista maailmanvaltaa päivä päivältä enemmän.

Tämän vuoksi Pentagon keskittää yhä enemmän resurssejaan koko maailmanlaajuiseen informaatiosodankäyntiin ja sitä on mm. kaikki nämä lukuisat Reuters-AP:n suoltamat propaganda uutiset, joita työnnetään eetteriin yhä kiihtyvämmällä määrin.

Kaikki nuo jo kuukausittaiset uutisoinnit edelleen tästä Malesian turmakoneesta. Ne ovat osa Pentagonin globaalia informaatiosodankäyntiä. Eli niiden tarkoituksena on toimia propagandatarkoituksessa ja harhauttaa sekä aivopestä miljardien ihmisten ajatusmaailmaa. Globaalista Pentagonin harjoittamasta informaatiosodankäynnistä käytetään valkoisen talon sisällä virallista nimitystä PSYOP, joka tulee Englanninkielen sanoista psychological operations, mikä tarkoittaa psykologista sodankäyntiä.

Se siis on tätä jatkuvaa agressiivista uutisointia vaikkapa Al-Qaidasta tai jostain muusta propganda tarkoituksessa uutisoitavasta asiasta ja kun näitä tarpeeksi monta kertaa toistellaan länsimediankin toimesta, niin tällöin saadaan muokattua miljardien ihmisten ajatusmaailmaa. Eli on tapahtunut jo ns. GLOBAL MIND CONTROL, eli on tapahtunut jo globaalia mielenmuokkausta.

Virallisesti näistä mielenmuokkaukseen keskittyneistä asioista ei varsinkaan valtamedian puolelta puhuta lainkaan ja jos puhutaan, niin silloin ne esitetään salaliittoteorioiden muodossa pilkkaamistarkoituksessa. 

Pentagonin sisällä monet eri maailmalla peitellyt ja salatut asiat ollaan luokiteltu eri turvallisuusluokituksilla kuten armeijallakin on tapana. Niin tiettävästi mielenhallintaan (mind control) liittyvät dokumentit liikkuvat aina ufo-dokumenttien kanssa varsin korkealla turvaluokitusten suhteen. Että niihin ei välttämättä edes USA:n istuvalla presidentilläkään ole turvaluokituksia.