http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 24, 2014

Valo tulee pohjolasta, mutta NATO lännestäJos alkaisimme tässä analysoimaan Yhdysvaltain sotilastiedustelun suunnatonta NATO-intoa ja sitä, miksi NATO:n kanssa tehty isäntämaasopimus tyrkytettiin väkisin Suomeen ja Ruotsiin. On tällä suurvaltapoliittisella juonittelulla paljon syvemmätkin tarkoitukset ja motiivit.

On sanonta, että valo tulee pohjolassa ja henkisesti tämä pitää täysin paikkansa. Sillä nämä Skandinavian maissa asuvat ihmiset ovat henkisen kehityksensä puitteissa mitattuna koko planeetan ehdotonta valoisinta eliittiä.

Tällöin kaikki henkinen muutos mikä tällä planeetalla tapahtuu, myöskin eskaloituu aina sen kautta, mistä ns. valo tälle planeetalle tulee ja se tulee pohjolasta.II-maailmansodan aikana tuolloinen pimeydenvoimien lähettiläs sekä Sionistisen valtaeliitti Illuminatin vihitty poliittinen kätyrimies Adolf Hitler, joka oli tuolloisen Natsi-Saksan diktaattori solmi tuolloin Suomen kanssa liittoutumissopimuksen, että Natsi-Saksa pystyisi käyttämään Suomen valtiota hyväksi hyökätessään täältä Venäjälle.

Tämä koko juoni oli tuolloinkin eskaloitunut henkivaltojen pimeyttä ja materiaa edustavan tahon kautta ja Suomi sekä Skandinavian alueet olivat se paikka, mistä tämä valo tuli henkisesti tänne tuolloinkin. 

Niin tämä ei ollut sitten mikään yllätys, että maamme joutui tuolloinkin näiden pimeyttä edustavien henkivaltojen voimankäytön alle. Mutta maatamme ei kuitenkaan miehitetty ja Natsit joutuivat palaamaan Venäjältä tuli perseessä. Jolloin lopulta jälleen valo voitti ja pimeyden henkivallat saivat nenillensä.Nyt Yhdysvaltain armeija on tekemässä Suomen ja Ruotsin kanssa samanlaisen liittoutumissopimuksen, että mahdollisen poikkeustilan ja suursodanriskin johdosta USA:n armeija sekä NATO voisi tuoda koko sotakalustonsa tänne ja hyökätä täältä Venäjälle. Joten se ei eroa juurikaan tuosta Suomen II-maailmansodan aikoihin Natsi-Saksan kanssa solmitusta liittoutumissopimuksesta.

Kyse on jälleen pimeyden henkivaltojen yrityksestä tuhota kaikki tämä valo, joka täältä pohjolasta lähtee tälle pallolle. 

Yhdysvaltain armeija edustaa itsessään puhdasta saatanaa, eli pimeyden voimia ja kaikki heidän harjoittamansa politiikka on suoraan ns. saatanasta, eli pimeyden voimien taholta.

Jos Yhdysvaltain presidentti Barack Obama sanoo, että Pakistanin ohjusiskut, joissa tapetaan lapsia edistävät maan demokratiaa. Niin todellisuudessa hän tarkoittaa aina päinvastaista ja samoin tämä laki pätee myös kaikkiin muihinkin sielunsa myyneiden poliitikkojen sekä ministerien sekä heitä edustavien kätyrien poliittisiin lausuntoihin. 

Sanoohan Kimmo Sasikin (Kok.), että kuinka NATO tulee turvaamaan Suomeen rauhaa pistämällä ohjuspatterit kohti Venäjää. Ulkoministeri Erkki Tuomioja (Sdp.) kuitenkin pisti vielä suuremman emävalheen eilen YLE:n A-studiossa, kun hän sanoi kuinka Suomen tulisi liittyä Natoon, jonkin luonnonkatastrofin ehkäisemiseksi kuten meteorin. Huomaa kyllä, että NATO-paska on jo housussa.