http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 22, 2014

NYT SAA RIITTÄÄ Suurmielenosoitus Helsingin eduskuntatalolla pe 25.4Nyt on tullut aika jolloin tämän valtaporukan pelleilyn on tultava päätökseen. Suomen kansaa on petetty nyt rankemmin kuin koskaan.

Ensin päätettiin leikata lapsilisät sekä jäädyttää myös työttömien indeksikorotukset. Mutta siinä taustalla Katainen junaili Suomen NATOO:n kansalta kysymättä. 

Jokaisen on nyt aika ottaa vastuu siitä, että muutos tapahtuu nyt eikä vaan tyytyä siihen, että tämä mätäpaiseyhteiskunta vielä jonainpäivänä muuttuu paremmaksi. Koska se on jokaisesta meistä kiinni, paljonko pistämme itseämme likoon tämän kanssa.

Islannissa nuo maanpetturit eli pankkiirit lähes pakenivat maasta, kun valtio päätti laittaa tuon pankkikriisin syylliset oikeuden eteen. Jyrki Katainen joutaa Haagiin tuomittavaksi maanpetturuudesta ja mikäli Hollanti ei suostu ottamaan tätä tehtävää, niin ehkä kenties vielä Venäjältä löytyisi vastaava tuomioistuin.Suurmielenosoitus järjestetään Helsingissä pe 25.4.2014 

Joka alkaa mielenosoituskulkueena Helsingin säätytalolta klo 17.00 aina eduskuntatalolle asti.Eduskuntatalon edessä sitten on luvassa monenlaista ohjelmaa mm. avoin mikki, että sana on vapaa. 

Mutta mikä tärkeintä näissä suurmielenosoituksissa on se, että verkostoitukaa nyt muiden kanssa, sillä samassa veneessähän me olemme kaikki. Vaikka Katainen on siitä veneestä jo paennut laivan kapteenina, mutta nämä loput kansanedustajat ovat edelleen siinä veneessä/uppoavassa eurolaivassa.

Eduskuntapuolueet on nyt pakotettu sanomaan NATO:lle kyllä, mutta Suomen kansa sanoo edelleen NATO:lle ei ja tässä on tasan n. 1kk enää aikaa, ennen kuin tämä salainen ratifioitu NATO-sopimus tuodaan julkisuuteen välittömästi 25.5 pidettävien eurovaalien jälkeen. Meillä on ennen sitä mahdollisuus tuoda kantamme selväksi, että me emme mitään NATOA halua tänne.

Jos asut kauempana Suomessa, niin Facebookissa on 25.4 mielenosoitukseen liittyvä kuljetukset ketju: https://www.facebook.com/groups/1402312556707201/

Tietoisuuden vallankumous on alkanut.