http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2014

NYT SAA RIITTÄÄ suurmielenosoitus joutui YLE:n tv-sensuurin alleHelsingissä 25.4 perjantaina järjestetty suurmielenosoitus NYT SAA RIITTÄÄ, johon otti osaa yli tuhat ihmistä, pääsi YLE:n televisiosensuurin alle.

Tapahtumasta mainittiin todella lyhyesti varsinaisissa tv-uutisissa ja kaikki tämä kuvamateriaali mitä YLE siitä lähetti ulos, eivät sisältäneet yhtään kuvamateriaalia varsinaisesta eduskuntatalolla järjestetystä mielenosoituksesta. Vaan kuvassa näkyi vaan lyhyt pätkä mielenosoituskulkueen alusta Helsingin säätytalon nurkilta.

Mistä tämä kertoo ? 

YLE-veron jälkeen kyseisen valtiollisen televisiokanavan ohjelma ja uutistarjonta sekä laatu olisi kaikenjärjen mukaan täytynyt parantua. Mutta kyseinen talo tuottaa entistäkin köyhempää journalismia ja YLE:N hallituksessa määräävät kokkarit. Joten ei ihme, että tällaiset nykyhallintoa kritisoivat suurmielenosoitukset jätetään tylysti televisiouutisten uutisvirran ulkopuolelle, sivuttamalle ne vain pienimuotoisesti.


Muuten kyllä valtamedia uutisoi tästä tapahtumasta kiitettävästi ainakin netissä ja se ylitti uutiskynnyksen myös Iltalehden sekä Ilta-Sanomien internesivuilla.

Mutta kuten suuremmissa mielenosoituksissa on tapana, niin provokaattoreilta ei vältytty ja sitten pääsi näiden valtiollisten Nokian nuoriso-ohjaajien tiimi käyttämään pippurikaasua.
Oli suorastaan ilo nähdä, kuinka paljon nuoria oli liikkeellä ja vaikuttivat enemmistöisesti ns. heränneiltä tapauksilta. Joten tällainen poliittinen kansalaisliikehdintä tuottaa ennennäkemättömän suurta tulosta, jota moni peruspessimisti ei edes huomaa. Sillä jokainen tällainen suuri tai pieni julkinen mielenilmaus synnyttää sosiaalista verkostoitumista, joka taas lisää aktiivien avulla koko Suomen kollektiivista tietoisuutta.

Tätä on siis tämä ns. tietoisuuden evoluutio ja ei se tarvitse mitään konkreettisia ja radikaaleja tekoja poliittisilta päättäjiltä heti paikalla. Vaan siinä vaiheessa kun tämä henkinen tietoisuuden muutos on saavuttanut tarpeeksi suuren kriittisen massan, niin koko eduskunta tulee vielä jonainpäivänä vaihtumaan kokonaan ja sinne ei enää yksikään kansanedustaja lähde ajamaan monikansallisten parasiittiyhtiöiden etuja. Joten kansan ääni kaataa vielä Naton, EU:n vapaakauppasopimuksen sekä EU:n, jos me sitä todella haluamme ja tahdomme. Islanti teki sen jo Sionistipankkiirien osalta ja niin siihen pystymme mekin.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/poliisi_joutui_turvautumaan_voimakeinoihin_mielenosoituksessa_helsingissa/7208294