http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 18, 2014

Suomi on viety NATOO:n salaisella sopimuksellaNyt se sitten on virallista, että Suomi on jo liitetty salaisella valtionpetossopimuksella (integraatiosopimus) NATOO:n. Tämän paljasti mm. ESS lehti ja kertoi, että kyseessä on kulissien takana junailtu salainen integraatiosopimus, johon allekirjoitukset toteutetaan toukokuussa 2014.

Itse NATO:n integraatiosopimus astuu voimaan vuonna 2016, joka jo tuota aikaa jolloin Yhdysvaltain sotilastiedustelu uskoo jo saavuttaneensa suusodan (III-maailmansota) Venäjän ja muiden suurvaltojen kuten Kiina kanssa.

Suomi kun olisi liittoutumattomana liian suuri tappio jättää käyttämättä sen suuria mahdollisuuksia mm. sotilastukikohta sekä ohjustukikohta käyttöön. Tästä syystä tuonne Humppilaan on jo vuodesta 2010 ollut rakenteilla Eco Airport hanke, joka on salainen NATO:n sotilaslentokenttähanke.

Koko tämä salainen NATO-integraatiosopimus on laiton, koska aikanaan Suomen valtion ja Venäjän kesken solmittu YYA-sopimus vuodelta 1992 kieltää Suomen liittymisen sotilasliitto NATO:n jäseneksi.

Paraneeko Suomen turvallisuus nyt sillä, että USA:n armeija ja NATO tuovat sotakalustonsa Suomen maaperälle ja täältäkäsin aletaan käymään III-maailmansotaa. Eihän siinä mikään valtio voi olla tällaisen mahdollisen suursodan aikana puolueeton, vaan se on silloin NATO:n täysimittainen jäsen.

Pääministeri Jyrki Katainen taisi hypätä uppoavasta laivasta pois tämän takia, että kun mahdollisesti tulevaisuudessa näitä Suomen NATO-valtionpetoksen maanpettureille jaetaan tuomioita Haagissa, niin Katainen hyppäsi pois NATO-laivasta juuri ennen integraatiosopimuksen julkistamista, joten näin ollen hän ei siitä ole enää käytännössä poliittisessa vastuussa.

Katainen palkittiin sitten Suomen NATO-integraatiosta EU:n huippuviralla, jonka HYVÄ VELI-verkosto antaa hänelle.Suomen kansaa on tässä kustu silmään pahemman kerran, kun viimeisin gallup näytti että vain 4 % kannattaa NATOA. Ja nämä Eero Lehden (kok.) omistaman Taloustutkimus Oy:n lähiviikkojen gallup luvut ovat täysin perseestä peräisin. Sillä suomen Sionista agendaa noudattavat mediat rummuttavat Suomen NATO-myönteisyyden puolesta lähiviikkoina, jonka aikana tämä informaatiosodankäyntihanke NATO:sta pyritään saattamaan loppuun sen alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan.


Lähteet: http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/04/18/sunnuntaisuomalainen-suomelle-ja-natolle-sopimus-joka-helpottaa-sotilaallisen-avun-vastaanottamista

http://teemuvehkala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166087-suomi-on-nyt-natossa-salaisella-valtionpetossopimuksella-natoon 


http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10439 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/68389-tallainen-uusi-nato-sopimus-lisaa-marginaalisesti-suomen-pelotetta