http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 28, 2014

USA pakottaa myös Ruotsin Natoon


USA pakottaa myös Ruotsin allekirjoittamaan samanlaisen isäntämaasopimuksen NATO:n kanssa kuin Suomi. Näiden salaisten sopimusten ratifiointi on jo päätetty Ruotsissa sekä Suomessa.

Ruotsalaislehti Svenska Dagbladet uutisoi nyt, että kuinka USA usuttaa Ruotsia Natoon.

Yhdysvaltojen mielestä Ruotsin kannalta pelkkä kumppanuus "ei anna suojaa Venäjää vastaan".

Mitähän suojaa se NATO antaa Ruotsille ja Suomelle, suunnittelemalla jo nyt hyökkäystä Suomen kautta Venäjälle ? 

Sillä koko tämän NATO:n salaisen isäntämaasopimuksen tarkoituksena on samanlainen kauttakulkusopimus, minkä Natsi-Saksa solmi Suomen kanssa II-maailmansodan aikoihin.

Turvaako tällainen Russofobinen Venäjää vastaan suunnattu hyökkäyspolitiikka Suomen ja Ruotsin turvallisuutta Venäjää vastaan ? 


Venäjä ei halua suursotaa, vaan Sionistinen maailmaneliitti haluaa suursodan, eli III-maailmansodan ja se yritetään saada aikaan, jotta Sionisti-eliitti pääsisi ryöväämään Venäjän maailman rikkaimmat luonnonvarat itselleen.

Venäjän suurvalta ja Putinin hallinto kun ei pelaa samaa peliä, mitä tämä Sionistinen Illuminati-eliitti tahtoisi. Joten tästä ollaan nyt käymässä suurta taistelua geopoliittisilla areenoilla. Mutta todellisuudess tässä on kyse valon ja varjon voimien välisestä mittelöstä. Sionistinen maailmaneliitti ja heidän agendansa on täysin satanistinen sekä heidän koko imperiuminsa perustuu vain materian voimien ylivaltaan. He pitävät kaikkea muuta väestöä lähes eläimen asemassa ja heidän mielestään vain tämä Sionistijuutalainen rotu on ainoa ja oikea, sekä on heidän mukaansa jumalan asemassa täällä maan päällä. 
Sionistisen uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma on siis täysin satanistinen ja kaikki tämä käynnissä oleva tietoisuuden vallankumous sekä evoluutio, joka lisää jatkuvast tietoisuuden, eli valon määrää sekä tasoja. Kohottaa koko planeetan kollektiivisen tietoisuuden määrää ja mitä enemmän tänne saadaan valoa tämän pimeyden keskelle, niin näiden Sionisti-eliitin satanistisen uuden maailmanjärjestyksen toteuttaminen lopulta epäonnistuu kokonaan.

Valkoinen talo on jo nyt hävinnyt informaatiosodan tälle tietoisuuden evoluutiolle ja nyt Sionistiset mediayhtiöt yrittävät epätoivoisesti saada internetin puolueettomuutta hallintaansa, kun Suomenkin kulisseissa juonitellaan tänne tuotavaksi EU:n ja Yhdsyvaltain välistä vapaakauppasopimusta.

Kontrollifriikeille Sionisteille on suorastaan kauhukuva jos valtioiden väestöillä säilytetään itsemääräämisoikeus, kun Euroopan Unionin avulla tämä valtioille kuuluva itsemääräämisoikeus onnistuttiin jo viemään. Mutta seuraavana on luvassa EU:n liittovaltio, jolla tätä itsemääräämisoikeutta kahlitaan lisää.

On huolestuttavaa huomata miten valtioiden väestöstä edelleen enemmistö kulkee ns. laput silmillä ja elävät tässä Matrixin harhassa. Kun jokaisella on sieltä mahdollisuus ja velvollisuus tulla ulos, silloin kun on siihen valmis ja tämän jälkeen oma värähtelytaajuus nousee sen verran, että on valmis ottamaan oman tehtävänsä vastaan ja tekemään sitä nöyrää työtä, jotta tämä planeetta saadaan lopulta siihen tilaan, että kriittisen tietoisuuden massa ollaan saavutettu. Jolloin sitten lopulta tämän planeetan osalta Tellus, eli maaplaneettamme voidaan viimein saattaa osaksi valon järjestelmää. Johon se alkuperäisesti kuuluu.Sillä mitään suursodat ja kokonaisten kansakuntien tappaminen ei kuulu valonjärjestelmään kuuluvien planeettojen evoluution kehitykseen. Mutta kun tämä meidän planeetta tellus on ns. elämänkokeiluplaneetta, niin tänne on siksi aikojen saatossa tullut vaikka minkälaisia pikkupiruja ja ongelmallisia sieluja, joiden galaktinen alkuperä ei ole lähelläkään ihmistä. Nämä muutamat alienrodut ovat ns. kosmia nilkkejä ja ovat aiheuttaneet myös ongelmai muualla, missä on elämää. 

Nyt nämä nilkit tai heidän jälkeläisensä ovat edelleen vallassa täällä ja heidän suorittamansa väestönhallinta sekä sotiminen kuuluu heidän luonteenpiirteisiinsä. Joten muistakaa tämä seuraavaksi, kun saatte taas lukea USA:n tai Israelin sekä NATO:n juonitteluista.

Näiltä sotahaukoilta kun puuttuu luontainen kyky empatiaan ja he pystyvät käyttämään vain kylmää älyään, joten tämä myös selittää tämän heidän jatkuvan verenhimonsa suursotien aikaansaamiseen.

Mutta viha on kuitenkin väärä tie lähteä näitä militaristipompottelijavaltioita tuomitsemaan. Lähettäkää näille murhaajavaltioille enemmänkin valoa ja lämpimiä ajatuksia. Sillä sitähän nämä Sionistitkin oikeasti tarvitsevat, mutta eivät kykene tuollaiseen toimintaan, koska heiltä puuttuu psykopaateiltakin ominainen empatiakyky.