http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2012

Aivopesun alkeet


Nyky-yhteiskunnan normaalia elämää elävä ihminen mieltää itsensä normaaliksi ihmiseksi kaikkine kulutustottumuksineen, mutta ei usein huomaa kuinka häntä hallitaan hänen huomaamattaan. Työelämä jo pelkästään yhdistettynä television turruttavaan viihteeseen vie jo niin paljon päivittäisestä ajasta pois, että siinä ei ole aikaa enää tutkia maailmanmenoa ja vaikka kohdata omaa todellista itseään.

Onkin paljon turvallisempi sivuttaa itsensä kohtaaminen ja oman vanginvartijatietoisuuden kuplan puhkeaminen avaamalla televisio ja seuraamalla mm. sieltä kotimaista sekä ulkomaalaista viihdettä, jotka tarjoavat tämän pinnallisen maailman kylmäkeskeisiä käyttäytymismalleja joita katsojat omivat alitajuisesti (tähän tv/elokuvaviihde perustuu).Ihmisen todellinen tietoisuus on kuitenkin niin laaja, että sitä ei monikaan voi käsittää. Jokainen meidän chakrakeskus säteilee valoa ja mitä enemmän on yhteydessä omaan korkeimpaan itseensä, niin sitä laajemmaksi muodostuu korkein tietoisuus.

Maailmanlaajuisen salaisen valtaeliitin motiivi on pyrkiä kuitenkin pitämään edelleen kaikki vanginvartijatietoisuuden alla elävät ihmiset epätietoisuudessa ja kaikki viihdeteollisuuden ja median negatiiviset ärsykkeet reagoivat ihmisiin pelolla ja pitävät näin ne epätietoisuudessa ja näin pelolla on hallittu kokonaisia kansakuntia jo muinaisista ajoista saakka ja uskonnot lienee tähän klassisin konsti.Ihmisrodun DNA on kuitenkin peräisin liskoperäiseltä humanoidirodulta, joka on kotoisin Dracon tähdistöstä ja tämän planeetan ihmisrotu risteytettiin alunperin vain apinaihmistä muistuttavaksi roduksi kaivamaan kultaa hallitsijoilleen. Mutta jossain vaiheessa syntyi suuri kapina ja ihmisrotu kehittyi älyllisemmäksi. Liskot ovat kuitenkin pyrkineet pysymään vallankahvassa kiinni hinnalla millä hyvänsä ja syystäkös heidän lonkeronsa kun ovat ulottuneet tiiviisti USA:n sotateollisen kompleksin kautta Pentagoniin asti. Kertoo se kyllä totuuden jenkkien sotahulluudesta ja maailmanpoliisin motiiveista. Jordan Maxwellin sanoin "kaiken takana on alieneiden agenda joista vain harvat tietävät".Maailman valtaeliitti (illuminati) ja heidän esi-isänsä olivat näitä liskoja ja tällä keinoin he ovat onnistuneet säilyttämään valta-asemansa ja ovat siksi soluttautuneet tiiviisti mm. Yhdysvaltojen hallituksen sekä armeijan keskuuteen ja ovat siksi viemässä eteenpäin uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa johon kuuluvat mm:

- III-maailmasota
- Fasistien EU:n liittovaltio
- Fastistinen Pohjois-Amerikan Union
- Fastistinen Afrikan-Union
- Kämmenen sisälle mikrorisutettu maailmanvaluutta
- Maailmanlaajuinen velkakriisiIlluminatin maailmanvalta perustuu universaaliin negaatioon ja negatiivisen voimankäyttöön mistä syystä he ovat kaikki satanisteja. Tästä syystä yli 33-asteen vapaamuurarit joutuvat vannomaan valan Luciferille (satanistien mukaan valontuoja). Vaikka todellisuudessa Lucifer on pelkkä valon viejä, koska henkiolentona loikkasi aikanaan n. 13 000 vuotta sitten valosta varjon puolelle ja kirosi samalla tämän pallon.

Lähde: Bibliotecapleyades.net

Truthcontrol.com

Maailmanvaltio blogi