http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 27, 2012

Nyt tulee internetsensuurilaki CISPACyber Intelligence Sharing and Protection Act
(CISPA) laki meni Yhdysvalloissa läpi kongressissa äänin 248-168 Laki on perusteltu kybersodan uhalla. Mutta todellisuudessa sillä on tarkoitus päästä sensuroimaan kansalaisten internetin käyttöä ja sensuroida internet-liikennettä. Kriitikkojen mukan lakipaketti mahdollistaa yksilöiden vakoilemisen verkossa ja estää haluttujen nettisivujen toiminta.

Infowarsin mukaan lakiäänestykseen oli sisällytetty kaikessa kiireessä lisäpykäliä, jotka tekevät CISPA:sta vielä pahemman, kuin se ennakkotietojen mukaan on arvioitu.

Valkoinen Talo antoi lausunon keskiviikkona, jonka mukaan presidentti Obamaa olisi neuvottu käyttämään veto-oikeutta lakipaketin voimaantulon estämiseksi. Epäilykset ovat kuitenkin siihen, ettei Obama tule lakia estämään vaan allekirjoittaa sen - koska näin tapahtui myös kiistellyn NDAA-lain kohdalla, joka vei USA:n jättiaskelin kohti poliisivaltiota. Hän hyväksyi NDAA-lain uudenvuoden íltana.Mutta siinä missä Yhdysvalloista tulee kovaa vauhtia fasistinen poliisivaltio ei tuo kehitys näytä yhtään paremmalta täällä Euroopassa, sillä 1.1.2013 olemme Suomen osalta kiinni EU:n fasistisessa liittovaltiossa ja sitten on saavutettu seuraava askel uuden maailmanjärjestyksen luomisessa.

Lähde: Verkkomedia/Infowars