http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 26, 2012

Saudi Arabian ja Quatarin joukot tekivät epäonnistuneen hyökkäyksen SyyriaanSyyrialainen riippumaton Al Watan lehti raportoi, että Irakin puolelta tehtiin hyökkäys El Mahsuran alueelle ja hyökkäyksen takana oli Saudi Arabian ja Quatarin tukemat joukot. Mutta Syyrian rajavartijat torjuivat aseellisen hyökkäyksen. Irakin puolelta hyökänneet joukot perääntyivät Irakin Niiniven maakunnan alueelle.

YK on samalla hillostanut Syyriaa ja uhannut voimankäytöllä. Mutta heidän on kuitenkin vaikea sopia päätöslauselmasta, joka sallisi voimankäytön presidentti Bashar al-Assadin joukkoja vastaan. Venäjä ja Kiina kaataisivat esityksen todennäköisesti veto-oikeudellaan.
Niille jotka eivät vielä tiedä, että mistä Syyriassa oikein taistellaan ja mikä intressejä YK:lla, NATO:lla sekä USA:n armeijalla on hyökätä Syyriaan, niin syy on maan omavaraisessa hallinnossa ja pankkijärjestelmässä sekä talousjärjestelmässä.

Kun monikansalliset valtaeliitti-tahot joiden käsissä on mm. Euroopan keskuspankki (EKP) sekä Yhdysvaltojen keskuspankki (Federal Reserve) on kautta aikain pyrkinyt soluttamaan yksityisen pankkitoimintansa kaikkialle pitkin maailmaa ja on aina lähettänyt neuvottelijansa hieromaan sopimuksia, jotta omavaraiset maat saataisiin pumpattua kuiviin. Mutta jos sopimukseen ei päästä niin sitten lähetetään CIA:n shakaalit yrittämään valtionjohtajan salamurhaa. Viimeisin vaihtoehto on sitten USA:n/NATO:n/ sotilaallinen interventio ja näitä ollaankin nähty Yhdysvaltojen toimesta pitkin vuosikymmeniä.


Valtaeliitti on kuitenkin pystynyt naamioimaan toimintansa täysin näyttämään julkisesti vain yhden pähkähullun USA:n touhuiksi ja tähän tuo perustuukin kun koko järjestelmän takana on äärimmäisen hienosti rakennettu kulissi jonka vain harvat osaavat tiedostaa.

Näin ollen kansoja hallitaan jatkuvasti sillä, että heidät saadaan tappelemaan keskenään ja pidettyä mm. poliittisilla järjestöillä ja suuntauksilla pienissä leireissä tiedostamatta kuitenkaan, että tässä on kuitenkin jokainen samassa veneessä. Tämän vuoksi ei ole olemassa mitään vasenta ja oikeata ajatussuuntausta koska koko poliittinen sirkus on puhdasta teatteria.

Maailmalla ja erityisesti Euroopassa on paraikaa käynnissä armoton taistelu eurooppalaisten ihmisten tulevaisuudesta ja meidän jokaisen vapaudesta jonka pieni eliitti haluaisi riistää uuden maailmanjärjestyksen kustannuksella ja kun se markkinoinaan kansoille oikealla tavalla niin tämän ihonsisäisen mikrosirunkin ottaa moni Suomalaisista avosylin vastaan, koska luulee että se on innovaatiivista toimintaa ja parantaa hyvinvointivaltion kehitystä.

Lähde: http://finnish.ruvr.ru/2012_04_25/72935286/
  Iltalehti-STT-AFP-REUTERS