http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2012

Mikrosirut kämmenen sisälle


Pankki ja luotto sekä kauppojen etukortit toimivat mikrosiruilla. Brasiliassa tehtiin äskettäin kokeilu jossa   koululaisten koulupukuun ommeltiin mikrosirut jotta oppilaat paikannettaisiin jos he lintsaavat koulusta ja tieto välitettiin sitten lapsien vanhemmille.

Valtaeliittitahot pyrkivät lähitulevaisuudessa siruttamaan ihmiset kuin koirat ja tähän suuntaan mennään jo asteittain kun lähikaupat ottavat kohta käyttööntä etäluettavat maksukortit, joita ei tarvitse työntää kaupan kassan maksupäätteeseen. Luottokunta uskoo niiden yleistyvän Suomessa jo ensi vuonna.

Matti Linnavuo Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakoulun elektroniikan laitokselta visioi, että kämmenen alle sijoitettu mikrosiru olisi kuluttajalle yhtä juhlaa: Kävelet vain sisään myymälään, otat tavaran ja marssit ulos. Järjestelmä hoitaa maksupuolen huomaamattasi.Kyseinen ihmistenvalvonta järjestelmä on kuitenkin suunniteltu täysin uuden maailmanjärjestyksen totaalitaarista poliisija liittovaltiokehitystä varten ja siinä tullaan lisäämään entistäkin enemmän valvontaa  pallo ja valvontakameroiden voimalla siellä sun täällä ja nämä ihonsisäiset mikrosirut mahdollistavat sitten ihmisten täysimittaisen valvonnan ja jos joku henkilö alkaa vastustamaan tätä kehitystä niin hänen sirunsa (mm. maksuliikenne) voidaan sammuttaa pelkällä napin painalluksella.


Lähde: Savon Sanomat