http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 28, 2012

Androidit tekevät tuloaan

Tiedejulkaisu Future visioi, että tulevaisuudessa Androidit ottaisivat haltuun prostituution ja ihmisrobotit tarjoaisivat samat palvelut mitä Hollannin punaisten lyhtyjen katu vielä tänään tarjoaa.


True True Companionin naisrobotti

Eräs nykyisistä ihmisroboteista on yhdysvaltalainen True Companion yhtiön Roxxxy. Se on vuorovaikutteinen nukke, joka esiteltiin aikuisviihdemessuilla vuonna 2010. Sille voidaan ohjelmoida erilaisia persoonallisuuksia, kuten jäätävä-Jaana tai villi-Vilma. Nukke maksaa 7 000–9 000 dollaria (5 900–6 800 euroa).

Yhdysvaltojen armeijan ent. majuri Robert R. Powell sanoi vuonna 2007, että hänen mukaansa ihmiskunnan suurin riski tulevaisuudessa on maailmanlaajuisen armeijan sotateollisuuskompleksi ja supertietokoneiden ja inhimillisen tietoisuuden yhteennaittaminen.Yhdysvaltalainen DARPA kun on jo kehitellyt useita kyborgeja joista äskettäin julkisuudessa oli yksi taistelurobotti, joka on kehitetty USA:n armeijan tulivoiman lisäämiseen. Joten onkohan nämä ihmisrobotit sittenkään tarkoitettu vain seksiteollisuuden käyttöön?


Tekniikka ja Talous